Foto bij Let's start where they stopped

Hallo allemaal, het spijt me dat ik het laatste stuk niet heb gepost. Maar daar heb ik een goede reden voor: Mijn laptop zegt dat deze website geinfecteerd is met malware. De PC waar ik nu op zit geeft dat niet aan, maar goed. Mijn laptop is daarentegen ook wel erg goed beveiligd, al zeg ik het zelf. Mijn laptop is namelijk mijn werk en daar ben ik erg zuinig op, vandaar dat ik het niet heb gepost. Ik ben namelijk sindskort vaste columniste op girlscene.nl (er is al een column verschenen, Altijd blijven dromen.) en mijn manuscript is ook bijna af en het zou natuurlijk niet echt een goede start zijn als ik ze een bestandje vol virussen stuur, natuurlijk :). Maar goed, dit is dus het allerlaatste stuk. Ik ben er ook echt wel trots op :). Hoewel ditv oor mij enkel als een soort afleiding fungeerde heb ik er wel plezier aan beleeft. Jullie vraag of dat ik binnenkort nog aan een ander verhaal begin of dat hier een vervolg op kom: misschien. Voorlopig kom ik om in het werk en heb ik er gewoonweg geen tijd voor. Wel ben ik nog van plan om sowieso mijn HG verhaal te herschrijven en heel misschien hier een vervolg op te schrijven. DUs gooi je abo hierop niet weg! Ik kan jullie niet persoonlijk contacteren, dus zal ik hier bij dit verhaal kenbaar maken als er een vervolg oid komt.

Hoe dan ook, wil je me in de tussentijd toch volgen met alle rompslomp rond mijn manuscript ed? Dat kan. @WritingAnn op twitter.
Zo, wat een verhaal! Ik hoop dat jullie de moeite nemen voor een reactie en evt. een kudo. Want met dit laatste hoofdstuk de top halen zou wel erg vet zijn natuurlijk ;).
Het gaat jullie goed!

Liefs,

Joanne

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (30)

  • BrechtjePan

    Oke hoi, ik ga nu mijn eerste reactie plaatsen haha. Op je telefoon gaat dat nogal lastig.
    ik ben tsja wat hè noemt een echte Peter Pan fan en eeh..

    heb je goed gedaan, ik heb me echt zorgen gemaakt, gehuild en meegeleefd.

    prachtig verhaal!

    1 decennium geleden
  • Deluge

    Weetje ik vind dat Lavendel is geboren uit de eerste lach van Anne Rose

    1 decennium geleden
  • kukeluusje

    dit is echt het beste einde ever
    eindelijk kunnen ze samen gelukkig zijn

    1 decennium geleden
  • Spotgaai

    Oh shit, ik ben aan het huilen. Het is 8 uur in de ochtend, ik ben net wakker en ik loop als een gek te janken voor m'n computer.
    Jij weet alles echt perfect te regelen hé? Je schrijft prachtig, de eindes zijn geweldig en de lijn is ontroerend, spannend, goed verzonnen, origineel. Ik ben zo freaking jaloers op jou.
    Sorry dat ik trouwens een tijd niet reageerde, maar wifi is op een eilandje in de Oostzee niet zo goed -.-
    Maar echt, als ik later met 26 katten in een oud huisje zit mijn lonige leven te betreuren, ga ik dit verhaal gewoon duizend keer herlezen =')

    1 decennium geleden
  • Someday

    Ik heb gewoon alles gemist en heb het nu pas kunnen lezen omdat ik op vakantie was. Ik heb meerdere pogingen geprobeerd om het te lezen, maar de wi-fi deed zo vervelend dat ik het op een gegeven moment maar opgegeven heb. Ik kan echt niet geloven dat het afgelopen is. Je weet hoe ik over je verhaal dacht, het was gewoon prachtig. En elke keer weer probeerde ik zo lang mogelijk een reactie te schrijven, wat me soms heel veel tijd koste, hihi. Je bent echt een geweldige schrijfster en ik weet zeker dat we nog veel van je zullen gaan horen binnenkort. Wie weet toch je eigen film! Het einde is ook gewoon prachtig. Je hele verhaal was gewoon prachtig.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen