Foto bij Failed 03

De mooiste make-up dat een meisje kan dragen, is een glimlach.

Celine deed de deur open. 'Come in,' zei ze glimlachend. Skye stapte door de deur en kwam een groene kamer binnen. 'De muren geverfd?' Vraag Skye. 'Inderdaad, een hele verbetering he?' Skye knikte. Ze liepen door naar de keuken waar Celine twee glazen met ijsthee vulde. 'Bedankt,' zei Skye. Met kleine slokjes dronk ze haar glas leeg.
'Je ziet er sip uit,' zei Celine. 'Gewoon een rare droom, denk ik.' Celine bestudeerde haar gezicht.
'Ik geloof dat ik hier het perfecte middel voor heb.' Celine pakte de hand van Skye en sleurde haar de trappen op. Ze gingen naar de badkamer. Celine pakte een stoel uit de gang en zette hem voor de spiegel in de badkamer. 'Ga zitten,' beval ze. Skye liet zich in de stoel zakken, benieuwd wat Celine van plan was, ook al kon ze het al raden. Celine opende de kast en pakte een aantal spullen zoals een stijltang, verschillende haarproducten en een make-up doos. 'Hier fleur je zo van op' zei ze vrolijk.
Ze begon met Skye's haar. Eerst deed ze een speciale olie in haar haar zodat het sterk bleef en niet beschadigd werd door de stijltang. Daarna stijlde ze elke lok nauwkeurig. 'Ik zou het ook kunnen opsteken, maar ik geloof dat in jou geval het mooier is als het los blijft,' zei Celine. Skye knikte alleen maar. Ze spoot nog wat haarlak en Skye's haren glansde. Celine was goed in dit soort dingen. Daarna begon ze met de make-up. Eerst een lichte blos, waardoor haar gezicht smaller leek. Celine deed voorzichtig wat eyeliner rond haar ogen en wat mascara en nog een fel roze lippenstift.
'Je bent helemaal klaar,' zei Celine. Skye keek in de spiegel, ze zag er echt geweldig uit. 'Blijf even zitten.' Celine liep de badkamer uit en kwam terug met een zwarte jurk met vanonder prachtige witte bloemen. De jurk was omlijnd in kant. 'Deze is te klein, misschien past hij jou?' Vroeg ze.
'Dat kan ik toch niet doen? Het is jou jurk!' Celine glimlachte. 'Hij is toch te klein, heb je liever dat ik hem weg doe?' Skye keek nog een keer naar de jurk. 'Vooruit dan maar.'
Ze trok hem snel aan. Celine kwam terug de badkamer binnen en bekeek Skye van een afstandje. 'Past precies!' Zei ze. 'In de gang hangt een grotere spiegel, daar kun je je voledig in zien,' zei Celine. Skye liep de gang in. Toen ze in de spiegel keek zag ze een prachtig meisje. Mooi opgemaakt, in een geweldige jurk. Was zij dat echt? Dat kon toch niet. Ze draaide zich op naar Celine. Die stond al met haar armen wijd open. Skye vloog in haar armen. 'Bedankt,' fluisterde ze.

Reageer (1)

  • Sevvalium

    Leuk, snel verder :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen