-Zayn pov-
"eigenlijk passen ze goed bij elkaar" hoorde ik Louis zeggen, ik opende chagrijnig mijn ogen en keek hem boos aan. Ik hield er nou eenmaal niet van om wakker gemaakt te worden, maar hij leek er geen aandacht voor te hebben. Ik stond op om wat koffie te pakken en liep terug naar de woonkamer, daar zag ik waar Louis het over had. Feliz lag in Niall's armen te slapen en een steek van jaloezie ging door mij heen, dat had ik moeten zijn, ze had in mijn armen moeten liggen. "echt schattig zijn ze samen" fluisterde Cat, "echt een leuk koppel" zei Lou weer. "ze zijn geen koppel" zei ik chagrijnig, "wat niet is kan nog komen" Zei Harry weer.

Ik moest nu echt alles op alles gaan zetten om haar voor me te winnen, deze meid deed iets met mij. Ze is zo speciaal, lief, leuk, uitdagend, knap, slim, getalenteerd en sexy. Ze is gewoon het totaal plaatje en nu lag ze in de armen van mijn beste vriend. Waarschijnlijk vodn hij haar ook wel leuk, ik bedoel haar posters hangen serieus in zijn kamer. Misschien moest ik me maar afstandig houden, als hij echt om haar gaf dan liet ik het erbij. Hoe moeilijk het ook was.

"jongens ik ga even een stukje lopen" zei ik en ik liep naar mijn kamer, trok een hoodie aan en liep naar buiten.
Ik stak een sigaret op en begon een stuk te lopen, normaal gesproken ben ik niet zo actief maar ik kon het binnen gewoon niet meer aan. Ik moest een keuze maken of een gebroken hart of een gebroken vriendschap.

Na een uur ging ik toch maar weer terug, toen ik binnen kwam was iedereen ondertussen wakker. Liam keek me bezorgd aan,Louis, Harry en Niall waren aan het lachen, Cat zat zenuwachtig te doen op de bank en Feliz liep heen en weer in de tuin. "waarom zo zenuwachtig?" vroeg ik oprecht nieuwsgierig,"Feliz zit aan de telefoon met mijn school, over het examenopdracht idee. Dus ik krijg zo te horen of ik moet gaan inpakken, of dat ik nog een week mag blijven" vertelde ze, "volgens mij is Feliz erg overtuigend, dus hoef je je nergens zorgen om te maken" probeerde ik haar gerust te stellen.

-Feliz pov-
"ik begrijp het meneer, maar het is natuurlijk wel een enorme leer ervaring." zei ik, "en hoe weet ik of mevrouw Tweedy daadwerkelijk alles gedaan heeft?" zei de man. "u kunt toezicht houden en ik weet niet of u iemand heeft die misschien bij de voorstelling aanwezig wilt zijn, maar ik kan nog kaartjes regelen. Alles zal voor u betaald worden, de vlucht, het verblijf en eventuele andere kosten" zei ik, ik probeerde de man over de streep te trekken, maar erg goed ging dat niet. Het was even stil aan de andere kant van de lijn, "oké, maar ik wil alle details weten" zei de man, "ik zal mijn manager alles naar u laten mailen, tot woensdag meneer" zei ik.

"ik zou je maar gaan voorbereiden als ik jou was" zei ik droog toen ik binnen kwam, Cats gezicht betrok "hoezo?" vroeg ze voorzichtig, "je hebt woensdag je praktijk examen suffie en die man klonk erg streng" zei ik wederom droog. Cat leek verward door de toon in mijn stem, mijn gezichtsuitdrukking en wat ik zei, het sprak elkaar tegen. Ik begon te lachen en Cat leek het eindelijk door te hebben, "Feliz heb ik je ooit verteld dat je geweldig bent?" riep ze uit. "ja maar ik hoor het graag" lachte ik, "Feliz je bent geweldig!" riep ze weer en ze gaf me een kus op mijn wang.

Reageer (1)

  • Celin

    aah, zo leuk dat Cat mag blijven.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen