Toen ik in Nederland kwam moest ik echt even wennen waar ben ik nu terecht gekomen. Het wende wel snel maar het was wel anders, toen ik hier een een maand was moest ik naar mijn nieuwe school.Omdat ik in Egypte al in groep 2 zat wat raar was voor mijn leeftijd, durfde de leraren het hier ook aan.
Het nieuwe schooljaar was net begonnen dus hoefde niks in te halen.Ze waren verbaasd dat ik al zo goed kon schrijven en kon reken dat ik na 2 maanden, al na groep 3 daar mocht ik mocht beginnen waar de andere waren,
De leraren me talentvol en een inspiratie voor andere kinderen. Me oom en tante waren trots op me. En blij dat het goed met mij gaat.
Ik ben nu 11 jaar en ga nu naar de 1e van de middelbare school, hier begint mijn verhaal naar de zoektocht naar mijn zusje en mijn ouders

Tante heeft u mijn schoenen gezien 'Yumé die liggen bij de voordeur' Bedankt 'ik rende de trap af' viel bijna ,maar ja moest ik mijn wekker maar op tijd moeten zetten. Had me tas al op mijn rug hangen deed mijn schoenen aan, Tante ik eet wel iets op school als ik nu iets eet kom ik echt te laat en dat wil ik echt niet op de 1e dag van het leerjaar.'ik pakte mijn fiets' en racede naar school, 'Ik zette vlug mijn fiets in de fietsrekken' en was voor de bel binnen.

Goede morgen iedereen, hebben jullie een leuke vakantie gehad?,Ik ben dit jaar jullie mentor mijn naam is wolf Sakura,We beginnen vandaag met het voorstellen van elkaar als ik jullie naam zeg sta even op en vertel iets over jezelf je naam ,leeftijd en iets wat je kwijt wilt.

oké we beginnen bij (Soul Anders) sta maar op 'ik ben Soul ik ben 12 jaar en mijn hobby's zijn tekenen en voetballen' dat was het meneer.

oké en nu (Amy Bernardse) sta maar op 'ik ben dus Amy ik ben 13 jaar en mijn hobby's zijn lezen en paardrijden'.

en dan nu (Ruby Celium) sta maar op 'ik ben Ruby en ben 12 jjaar en mijn hobbbby's zzzijn ppaardrrijden ,ik stottter als ik zennnuwwachtig benn ssorry'.

(Yuuri Daarde) sta maar op 'ik ben Yuuri ik ben 13 jaar, en mijn hobby is voetbal'.

(Jorit Evans)sta maar op 'hallllloo iedereen ik ben dus Jorrit ik zou iedereen graag beter willen leren kennen en vrienden worden, ik ben 13 jaar en mijn hobby's zijn Lezen en tekenen'.

(Dawn Mees)sta maar op 'kijkt verlegen naar de grond' ehmm ik ben Dawn en ben 12 jaar mijn hobby is tekenen.

(Jake Gaas)sta maar op 'hallo iedereen ik ben Jake Gaas en ben 13 jaar mijn hobby's zijn Lezen, voetbal en tennis'.

iets wat me opvalt dat jullie de zelfde achternamen hebben al mij hoe heten jullie ouders?
(Yuuki sakura)sta maar op 'mijn moeder heet volgens mij amy maar ze is overleden toen ik 5 jaar was en van mijn vader weet ik het niet noemde hem altijd papa, ik heet Yuuki en ik ben 11 jaar en ik heb geen hobby's.

(Yume sakura)sta maar op 'ik ben Yume mijn moeder is volgens me tante overleden toen ik 5 was en mijn vader noemde ik gewoon papa, ik ben 11 jaar ik heb niet echt een hobby ,ik ben aan het leren tot ik op reis mag om naar mijn ouders te zoeken want ik geloof niet dat ze dood zijn'

'de bel ging' Oké dit was het voor vandaag, ik zie jullie morgen dan beginnen de echte lessen dus vergeet jullie je boeken en pennen niet!!!

Yuuki,Yumé willen jullie even blijven ik moet jullie iets vertelen




Oke ik wil jullie iets vragen moet ik veder gaan met schrijven please reactie

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen