Foto bij Etappe 1 Detour

De trein van Den Haag Holland Spoor vertrok om 13:29. De eerste 2 teams waren eral. Jark en Charles en Ben en Allicia waren er. Ook de volgende 3 kwamen dat waren Cristiane en Illias, Madelein en Sascha en Xander en Jurict. Iedereen gaf een applaus voor Jurict want hun kwamen als laatste binnen en gingen na 4 minuten al weer naar buiten. Het volgende team was gearivveerd ook nog op tijd Nikki en Daniel. Nog 5 minuten voor de trein vertrok kwamen ook Lilith en Davin aan. De trein kwam het perron op rijden en als laatste kwamen er alsnog 1 team aan rennen. Nelly en Lee.

Trein 1: 13:29. Den Haag Holland Spoor - Alkmaar aankomsttijd. 14:44
Cristiane en Ilias
Nelly en Lee
Lilith en Davin
Madelein en Sascha
Xander en Jurict
Ben en Allicia
Jark en Charles
Nikki en Daniel

Trein 2: 13:59 Den Haag Holland Spoor - Alkmaar aankomsttijd. 15:14
Cafer en Akin
Willem en Ally
Romy en Ryan


Het was 14:44 de eerste trein arriveerde op station alkmaar. Iedereen rende eruit en ging naar de kaasmarkt en daar wachtte ze de volgende opdracht.

Detour: Draag of Verdeel.
Draag: Draag met zijn tweeen een kaasbord van 60 kilo en loop 1.5 kilometer om het af te leveren bij het veilinghuis.
Verdeel: Verdeel 4 kazen in verschillende soorten en maten en lever ze af bij de kaasboeren op verschillende delen op het plein


Cristiane en Ilias kozen voor Verdeel
Nelly en Lee Draag
Lilith en Davin Draag
Madelein en Sascha Verdeel
Xander en Jurict Verdeel
Ben en Allicia Verdeel
Jark en Charles Draag
Nikki en Daniel Verdeel

Ze begonnen allemaal tegelijk.
Nelly en Lee hadden het meteen zwaar en stonden gelijk laaste
Ben en Allicia gingen met het verdelen gelijk supergoed.
Maar ze werden op de hielen gezeten door Xander en Jurict.
Xander en Jurict waren modeontwerpers dus die hadden wel wat ervaring ermee. Lilith en Davin gingen met het dragen het snelst en stond vooraan. De detour was al 20 minuten bezig en in de 24ste minuut waren Ben en Allicia als eerste klaar. Ze kregen de volgende aanwijzing en lazen het hardop voor.

Route Information ga naar de pit stop op het Waagplein in Alkmaar. Het laatste team dat daar arriveert is misschien afgevallen.

Marc stond klaar op het waagplein en ontving de kandidaten.
Om 15:18 kwam het eerste team binnen dat waren Ben en Allicia.
"Ben en Allicia jullie zijn team nummer 1". Ze juichten en konden hun oren niet geloven. "Als winnaars van deze etappe krijgen jullie de Express Pass daarmee kunnen jullie in een van de volgende etappe een opdracht overslaan om daarmee een achterstand te kunnen inhalen. En omdat jullie eerste zijn krijgen jullie een vakantie aangeboden voor een midweek in een bungalow in een park van Center Parcs naar keuze gefeliciteerd". Ze waren echt blij.

8 minuten later om 15:26 kwam het tweede team binnen: Xander en Jurict.
"Xander en Jurict jullie zijn team nummer 2. Wow als laatste gearriveerd in Den Haag en als 2e binnen op de pitstop dat is knap". "Ja zeker wel en dat komt allemaal door Jurict". Zei Xander.

Het 3e team kwam om 15:30 binnen dat waren Lilith en Davin.
"Lilith en Davin jullie zijn team nummer 3". Ze omhelsden elkaar en kusten als derde binnen hoe kregen ze dat voor elkaar.

In de finale komen uiteindelijk 3 teams terecht dat betekent dat de favorieten voor de Finale zijn. Ben en Allicia, Xander en Jurict en Lilith en Davin. Maar alles kan nog verander wie van de overgebleven teams wordt laatste en wie valt er misschien af. In The Amazing Race Quizlet. Dat lees je volgende keer.

Reageer (3)

  • SlashHAT

    nice clifhanger:P

    1 decennium geleden
  • Wentz

    Awesome! Lol, mijn moeder werkt bij Centerparks, ik zwem daar zo elke twee weken ;)

    1 decennium geleden
  • XInnocenceX

    spannend ^^ Heb soms nog wel moeite met onthouden welke mensen het ook alweer waren..heb een slecht geheugen op dat gebied xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen