Foto bij Problem 6.

Zouden jullie mij een plezier willen doen en hier even willen klikken & een abo nemen? xx

We waren rustig oefeningen aan het maken toen de leerkracht zich plots omdraaide. “Ohja wat ik nog wou zeggen! Jullie gaan binnenkort een presentatie moeten voorbereiden. Morgen maak ik de groepjes.” Zei hij en begon verder te schrijven op het bord.

Na nog een paar opmerkingen van Tim , en een paar tranen van mij ging eindelijk de bel. Zo snel als ik kon pakte ik mijn spullen en begon Mayson te zoeken. “Wie zoek je?” ik draaide me om en keek recht in het gezicht van Tim. “Dat gaat je niks aan.” antwoorde ik kort en draaide me weer om , en zocht verder naar Mayson. “Niet zo kortaf , seffens moet je weer naar Spanje.” Zei hij. Ik voelde de tranen in mijn ogen branden. Ik mocht niet wenen. “Ey!” hoorde ik iemand roepen. Ik draaide me weer terug om en zag Mayson achter Tim staan. “Wat zei je net?” vroeg Mayson. Tim draaide zicht voorzichtig om en keek Mayson aan. “Niks. Bye Phoebe.” Zei Tim en liep weg richting een groepje jongens. Mayson wou hem achterna gaan maar ik hield hem tegen. “Als hij nog één keer iets tegen je zegt , kom je naar mij , oke?” ik knikte en hij sloeg zijn arm om mij heen. “Derek staat al buiten.” Zei hij en samen liepen we naar buiten.

“Waar denk je aan?” vroeg Derek toen we alle drie samen aan het eten waren. “Aan school.” Antwoorde ik. Mayson had aan Derek verteld dat hij Tim bij me had zien staan , en dat hij daarna weg was gelopen. Ik had niks gezegd , ook niet dat iedereen al wist dat ik in een instelling heb gezeten. Ze zouden zich alleen maar ongerust en kwaad maken.
Na het eten hielp ik met de tafel afruimen en ging toen naar mijn kamer toe. Ik pakte mijn Macbook van mijn bureau af en startte hem op. Eerst opende ik mijn facebook en zag dat ik één vriendschap verzoek had. ‘Harry Styles’ Het was de jongen met krullen van mijn klas. Ik bekeek zijn foto’s , hij zag er wel leuk uit. Maar waarom voegde hij me toe? Na even twijfelen besloot ik hem toch maar toe te voegen. In een nieuw tabblad opende ik twitter en retweeten wat dingen tot dat ik het chatgeluidje van facebook hoorde.



Saaai ): , sorry!
Maar Harry komt eraan! (:
Reactie's ? (A) xx

Reageer (5)

  • 1DLover1996

    Snel verder!!

    ~xxx~

    1 decennium geleden
  • CasillasLOVE

    Ohh kei mooi!
    Misschien is het Hazza! Whoeee
    Snel verder
    <333333333

    1 decennium geleden
  • Zarryx

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Liesbeth1

    SNEL VERDER BULO
    LOVE YOU BEST 1 <333333333

    1 decennium geleden
  • c4ught

    Mooi geschreven hunn !
    Snel verder !<333333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen