Foto bij |022|

Sorry dat het weer zolang heeft geduurd, maar ik zit echt vast met dit verhaal. Ik heb nu wel een beetje inspiratie dus ik hoop dat jullie het toch leuk vinden.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • McGuiness

    Hihi, wat leuk! <3

    1 decennium geleden
  • amores

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!! Ik heb een klein vermoeden dat ik al weet wie... HAHAHHAHAHAHA, nu maak ik mensen jaloers denk ik:P Maarjaaaa, ik moet wel toegeven dat ik oook alweer verlang naar een nieuw stukje, ondanks mijn vermoeden! Jij ben nu niet op quizlet:'( Ik ga dan ook maar zo, want zonder jou is het lang niet zo gezellig!! Ik denk dat ik vanavond laat weer ga schrijven, op de een of andere manier ontploft dan pas mijn inspiratiebron!! AAAAAAH, ik haat die kutregen! Nu krult mijn haar alle kanten op, VERSCHRIKKELIJK!! Ik ga maar zo lang mogelijk doorscrhijven, dan kan jij als je terugkomt ook weer lekker lezen!! Want ik weet niet of ik er morgen ben, mijn ouders zijn nu namelijk vrij en willen elke dag wat 'leuks'gaan doen! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeh, ik wil op quizlet!! Ojaaaa, het is nog gelukt met een ander huisje in de buurt van Trier! Ik gaa zondag weg:) Jeeeej, ik heb echt weer super veel zin om op vakantie te gaan! Jij gaat naar Egypte en dat is FACKING AWESOOOOOOOME (H) Hahaha, deze reactie wordt echt te bizar voor woorden! Ik stop maar weer! Kudooo (flower)
    EN SNEL VERDUR JIJ!

    1 decennium geleden
  • Ashtonswife

    verder?!

    1 decennium geleden
  • CantBeNamed

    G. sneel verdderr(flower)

    1 decennium geleden
  • Allysae

    omg
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen