Foto bij Septante-six.

Septante-six

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Boulevard

    Ga alsjeblieft verder, dit is echt een prachtig verhaal (:

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Nice! ;D

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Jesus Christ. If you only knew how much I was shaking while reading this...
    Seriously, ik kan niet geloven hoe goed jij de spanning in dit hoofdstuk, die opbouwt naar het moment waarop ze `het` verteld, verwoord hebt, want ik was gewoon onmenselijk zenuwachtig in haar plaats en geloofde serieus dat ik in tranen ging uitbarsten toen ik over Harry las.
    Allah. Sorry. Ik weet niet of je moslim bent. Maar. dat zei ik. omdat ik gewoon niet kan geloven hoe geweldig dit is. Niet als in -qua positieve inhoud, al is zwanger zijn positief en reageert Louis er gelukkig positief op [as in, ik kan niet uitdrukken hoe blij ik daarom ben], maar gewoon qua sterke schrijfstijl, en. de opbouw, die om een of andere reden de spanning nog eens onderstreept. Ik weet niet waar dat hem in zit, maar ik weet wel dat dit een fantastisch stuk was.
    En, natuurlijk, hoe je het eindigt. Dat Harry gewoon wegloopt, wat logisch is -en GOSH, I feel so bad for him... maar goed. Ik weet nu eigenlijk niet wat te denken. Ik weet niet hoe Harry nu gaat reageren en ik weet niet wat je gaat bedoelen met het. En dat is helemaal een perfect einde voor een spannend stuk als dit, zodat ik alsnog met vragen zitten blijf. Which may seem weird. but. but.
    Oké, ik weet eigenlijk niet wat ik wil zeggen. Ik vind alleen dat je Harry's emoties perfect weergeeft zonder ze een keer expliciet te noemen. Als in, het zit hem puur in zijn reactie, en dat maakt het zo mooi.
    En en en en. gewoon.
    Ik weet het niet meer. I just freaking love this. En. Harry. *moegie* God, I feel bad for him. That's everything.
    <3

    1 decennium geleden
  • lord

    Waahhhhhh verderrx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen