Oh darlings, zonder dat jullie het weten zijn jullie hilarisch, want Amazayn18 en ik (quotelover) WE ZIJN DUS MET TWEE =) zijn al 3 weken bezig om jullie duidelijk te maken dat we op vakantie zijn, ik ben nu terug van twee vakanties en Amazayn18 is voor 3 weken weg, daarom activeer ik nu de komende tijd -waarom zij het eerst alleen deed, don't ask- maar niemand heeft dus haar naam veranderd... (chill dus, Amazayn18 heeft nog steeds haar Epic naam) En dan moet ik ook nog even melden dat ik wel iedere dag probeer te activeren maar alsjeblieft niet panikeren als er om 4 uur nog geen stukje is, die komt sowieso! Promise! En nu ben ik weer veel te lang serieus geweest dus hier komt de onthulling waar jullie zo lang =) op hebben gewacht!



'If you want to understand today, you have to search yesterday.'

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • YourLittleEl

    ahn ke en omg zw erg ;o

    1 decennium geleden
  • biancadokkum

    super geweldig mooi geschreven (H)!!

    1 decennium geleden
  • VampireMouse

    ze vraagt harry om help oww ben benieuwd!! het hart van die lieve jongen moet het toestaan!! :) mooi verhaal zkkr mooi geschreven verder xx

    1 decennium geleden
  • Elevator

    omg omg verderrrrrrrrrrrrrrrrrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen