Foto bij Hoofdstuk 010 - De toekomst

Nog een stukje van de toekomst van deze liefde. Het laatste stukje tekst. Sorry.

Zayn heeft na een tijdje samen met One Direction een break, en dus Madelief ook. Om nieuwe nummers te schrijven en een beetje lol te hebben, maar Zayn vervulde er een andere wens mee aangezien zijn vrouw zwanger werd. Samen besloten ze in die jaar tijd zo ver mogelijk samen met hun kindje te komen, Shanna.

Voorzichtig aaide Madelief over de donkere haren van het meisje heen terwijl ze op haar schoot lag, zo af en toe keken ze elkaar eens aan. Shanna was een prachtig meisje met donkere haren, donkere ogen en overal waar je keek waren lieve sproetjes. Ze had een kleine moedervlek onder op haar voet. Het was een pracht meisje.
'Ik voel me trots' wist Madelief uit te brengen, ze glimlachte even waarna ze naar Zayn keek. Ook Zayn glimlachte even waarna hij zijn hand op de schouder van zijn vrouw neer legde.
'Het was liefde op het eerste gezicht' Sprak Zayn met een glimlachje.
'Het was liefde op het eerste gezicht, dat hoorde zo, we waren voor elkaar bestemd' bracht Madelief met een glimlachje op haar gezicht uit terwijl ze hem aan keek. Ze aaide nog eens over het bolletje van het kleine meisje heen wat haar ogen rustig en vredig sloot. Langzaam viel het kleine meisje Shanna in slaap terwijl de pup die Madelief had gekregen van Zayn omdat hij over 3 maand weer ging touren en hij wou zijn vrouw en kind niet alleen laten. De kleine pup was niet heel klein meer, maar het was als nog een lieve pup. Helemaal wit met zwarte sokjes aan en een goede waakhond.
'Ja ik wil' bracht Madelief lachend uit waarna Zayn haar na sprak. 'Ja ik wil'

~EINDE~

Reageer (1)

  • bye

    (flower)(H)(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen