Het ideale leven: schrijven voor dit verhaal en Tour de France kijken waarbij je je minst favoriete renner die 4e staat in het klassement ziet lossen! Helemaal leuk! (Sorry voor mijn Tour-gezwets maar ik vind het nou eenmaal erg leuk xD)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • amores

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!! En jij bent niet de enige, Lola(??), die het wil weten! Ook ik ben erg nieuwsgierig! Iiieks, uithuwelijken, een vrouw uit mijn straat is uitgehuwelijkt, maar volgens mij is zij wel gelukkig, beter:P Haha, okeee, ik hou weer een heel eigen verhaal over mezelf en dat moet ik niet doen, want ik moet het over deze awesome story hebben, die tot mijn grote teleurstelling alweer bijna afgelopen is :'( NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Me unhappy and crying:'( Ik heb trouwens echt zin in chocola! Wow, dit zei ik echt heel random, maar 't is gewoon zo!! Whahahahah, ik heb vandaag een neonroze eyeliner gekocht:P Geen idee of ik hem ook daadwerkelijk ga dragen, maar ik vond 'm best wel cool! Ik haat mezelf, ik wilde geld bewaren om te shoppen in Duitsland, maar ik heb vandaag in Utrecht alweeer 20 euro uitgegeven:'( GRRRRRRRRRRRRRRRRR, waarom moet geld altijd verbranden in mijn handen! Wooow, ik heb echt super veeel zin om een hele lange reactie te plaatsen, dus ik typ nog maar lekker verder! Je verdiend het ook, aangezien alle anderen die dit voor mij gelezen hebben nog niet gereageerd hebben... Daar kan ik maar een ding op zeggen: WHY??? Woow, hahaha, ik zeur wel! Als er allemaal reeactie's voor mij staan loop ik te zeuren dat ik de eerste wilde zijn, en nu jammer ik weer omdat meeer mensen moeten reageren! Ik word soms echt gek van mezelf!! Jij zal je vast wel afvragen waar die reactie blijft, maar ik ben nog lekker aan het typen! Wooow, volgens mij wordt deze reactie echt veeeel te lang! Ik luister nu trouwens naar due van Laura Pausini, dat is echt zoo'n romantisch nummer! Nu verlang ik even naar een sexy Italiaanse hunk waar ik gewoon even Ti Amo kan zeggen! Ik heb trouwens echt geen inspiratie meer, dus ik stop maar weer! Natuurlijk krijg je weer eeen welverdiende kudooo (flower)
    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen