Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • tesoro

    (flower)

    1 decennium geleden
  • D3M1

    het was een geweldig verhaal:)

    1 decennium geleden
  • Felonys

    wow! dat is idd nog al een lange reactie! zolang had ik nou ook weer niet verwacht!:O vv


    ik heb met plezier je verhaal gelezen en het was een hele leuke story. ik vindt dat je je best hebt gedaan om het zo lang volte houden, ik zou het al lang opgegeven hebben:Y) ik hoop dat je ooit nog een lange, leuke story voor ons maakt!

    1 decennium geleden
  • amores

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, dit is dan dus echt het einde! Ik geef toe dat ik wel een traantje weg moest pinken toen ik de epiloog las... Okeee, ik beken! Traantje wegpinken is niet de juiste benaming! Tranen stroomden over mijn wangen, en het was het einde voor mijn pak tissue's! JE HEBT GELIJK! Ik vond het verhaal net zo leuk om te lezen als dat jij het vond om te schrijven! Misschien wel leuker zelfs, maar ik vrees dat ik dat nooit te weten zal komen! Ik ga het wel missen hoor, enorme reacties plaatsen onder jouw stories, tjaa, het leven is moeilijk! Ik had net weer ff ruzie met iTunes, tjeeee, wat een kut programma is dat!!! Okeee, dit klopt niet wat ik nu zeg... Ik heb echt een haat liefde relatie met iTunes. Het ene moment hou ik er van en het andere moment krijg ik de nijging om op de delete knop te drukken, ghèghèghèghèèèèèèèèeèèèè!!! Wooow, die lach was best wel eng! Gelukkig hoorde je 'm niet, anders zat je nu al onder je bureau/bank/stoel (Geen idee of je nou achter je computer zit of dat je met je laptop op de bank de Tour kijkt..:P) verstopt! JIJ GAAT NAAR EGYPTE! Ik weet het, dit heb ik de afgelopen tijd in elke reactie gezet, maar het is gewoon zulk exciting news :) Ik heb echt geen idee wat ik me nou bij Egypte moet voorstellen, op de woestijnen en piramides na! Even google'en... Ooooh, hahaha, ik google het en kom alleen landkaarten, piramides en woestijnen tegen, nouuu:(( Jij mag dan zo, als je dit gelezen hebt, in mijn gastenboek zetten hoe Egypte er nou werkelijk uitziet, want ik kan me niet voorstellen dat er alleen maar piramides en woestijnen zijn! Deze reactie is trouwens nog veel te kort! Wacht, ik schakel even over naar word! Woooow, daar lijkt hij veel langer, en ik heb nu al 319 woorden, kerchiiiiing$$$ Trouwens, jij hebt al heel lang niet meer gereageerd op songpop! Bad, bad girl! Maarjaa, jij bent wel een bad, bad girl die over 24 uur lekker in Egypte zit, toch? Hoelang is het eigenlijk vliegen? Plaats dat antwoord ook maar in mijn gastenboek! Over 48 uur zit ik in Duitsland! Jeeej, dan ga ik ook naar Trier, und dass ist sehr toll! Aber natürlich, du bist auch in Trier gewesen! Und du hast gesagt das Trier sehr toll ist! Whahahah, even overschakelen naar Niederländisch! Deze reactie ga ik toch zo maar weer stoppen, want ik heb geen inspiratie meer, niet dat dat heel vreemd is, maarjaaa, ik zou hem liever nooooooog langer maken! Okeee, voor de laatste keer, EEEEN KUDOOOTJEE (flower)
    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen