Ik ben gewoon echt sprakeloos! Jullie zijn zo lief, en jullie weten niet half hoe goed jullie reacties mij doen! Ik werd er zo blij van! En de kudos ook. Zeven is mijn nieuwe record, en 27 abo's? Holy mahogany, zo blij (: (:. Maar speciaal voor ZeroGravity, je hebt letterlijk mijn dag perfect gemaakt!

That moment when he just takes your breath away.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Wauw mooi nummer hoor. Heb het nog nooit gehoord.

    6 jaar geleden
  • IrisElvira

    Janiek, het is echt goeddd. Love it so far! ;D

    9 jaar geleden
  • SeriesAddict

    Love it, snel verder!

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    “At least I have something to talk about…”
    I loved that. Als in -dat je dat ongelukje toch nog een kant weet op te draaien waardoor het grappig is, en waardoor het een beetje lijkt alsof het haar niet heel veel uitmaakt, omdat ze toch op een date gaat. En dat vind ik supergenius gedaan, want om de een of andere manier maakt dat het heel natuurlijk en realistisch of zo... can't really say what I mean, maar ik vind het toch. <3
    En je moet weten dat dat echt heel erg graag gedaan is, en ik vind het een eer dat ik je daarmee zo blij heb gemaakt, haha! (: Ik vond dat je wel een mooie reactie verdiende [niet dat ik bedoel dat mijn reacties mooi zijn, maar wel dat ik bedoel dat je verdient te weten hoe leuk dit verhaal eigenlijk is] en je moet absoluut niet bang zijn om teleur te stellen omdat ik je zei dat het verhaal goed is, ghehe :3
    Dat moet je maar gewoon nemen als een compliment en er verder niet over nadenken [=, want ik denk niet dat dit verhaal me teleur gaat stellen.
    I really love it already.
    <3

    1 decennium geleden
  • HLoves1D

    snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen