We liepen meteen door naar het VIP deel aangezien ik daar het liefst mijn blazer achterliet, nadat we onze jassen hadden weggebracht en een drankje hadden gekregen liepen we naar de algemene zaal. Het was niet zo druk aangezien het vrijdag was, meestal waren op vrijdag de wat oudere hier en op zaterdag de jonkies vanaf een jaar of 16. Oké Audry is ook 16 maar ze gedraagd  zich volwassener. 
Na een tijdje kreeg Audry het een beetje benauwd, dus besloten we even in het VIP deel te gaan chillen. We zaten net rustig aan een drankje, alcohol vrij zoals we Gio beloofd hadden, toen ik Audry een klein gilletje hoorde slaken. Meteen keek ik haar vragend aan, ze knikte naar 5, goed uitziende, jongens die net binnen kwamen. "dat is one direction" fluisterde ze, "die van al die posters in je kamer?" vroeg ik en Audry knikte.
"zullen we naar ze toe lopen? Ik wil toch eigenlijk even met ze praten" vroeg Aud, "nee, ze komen wel hier heen. Gewoon een keertje lachen naar ze en dan doen alsof het je niks interesseert" legde ik haar uit.
En blijkbaar had ik gelijk, zoals altijd, binnen nog geen 5 minuten stonden de jongens bij ons. 
"Vinden jullie het erg als we erbij komen zitten?" vroeg een jongen met krullen die volgens mij Harry heette, "nee hoor" lachte ik aangezien Audry haar best deed niet te gillen of giechelen of iets. Eigenlijk weet ik niet helemaal wat ze deed, maar ze leek niet in staat te antwoorden.
De jongens stelde zich voor en wij ook, ik kon de namen van de jongens al, maar ik haalde ze nog wel eens door elkaar.
"hoe oud zijn jullie?" vroeg Liam, "hoe oud denk je?" vroeg Audry, ik was een beetje verbaasd door haar reactie, maar blijkbaar was ze over de zenuwen heen. "jij rond de 18/19 en Kate, ik mag je vast wel Kate noemen toch? Rond de 23" zei Harry, Aud en ik schoten in de lach en de jongen keken ons raar aan. " ik ben net 18" lachte ik, "16 half" lachte Audry. "hoe komen jullie dan binnen?" vroeg Niall, "connecties" antwoordde ik. "met diezelfde connecties ook VIP pasjes gekregen?" vroeg Zayn, "ja, eigenlijk wel" lachte ik. "en jullie?" vroeg ik, "leeftijd of pasjes?" vroeg Louis, "beide" antwoordde ik. De jongens zeiden allemaal hun leeftijd en ik wachtte op het antwoord op de VIP kaartjes alhoewel ik dat al wist. "we zitten in een band, one direction" zei Liam, "oh ja die van X-factor, nou zie ik het" lachte ik.

Reageer (2)

  • Celin

    Haha, volgens mij houd Harry wel van dat hard to get. ;)

    1 decennium geleden
  • XSanneLovex

    awesome!!! snel verder!! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen