Foto bij - Hoofdstuk 15.2

Bedankt voor de reacties!
Enjoy reading! :'D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Corday

    Ik kan het allemaal even niet meer volgen hoor haha. Dan is Ethan weer te vertrouwen, dan niet en dan weer wel. Anyway, ik hoop niet dat Amy alsnog gepakt wordt.

    1 decennium geleden
  • Beronica

    IK WIST HET! Ik wist dat Ethan wel lief was! Ik ben al die tijd van 'm blijven houden <3 (ja, ik ben een echte Ethan-fangirl geworden)
    Weet je, het kan dat er in die straat een huis is waar ze heen moet, maar het zou ook kunnen dat Ethan haar het adres heeft gegeven van waar ze net was, zodat ze iemand kan bellen om d'r op te halen, maar ik denk dat het eerder is dat waar ze zich nu bevindt een huis om te schuilen is :3
    En je zou het eigenlijk wel kunnen afronden ja. Ik ben natuurlijk dol op de story, maar je hebt bijna 70.000 woorden volgens mij, dus je bent echt ver gekomen! Maar je moet het natuurlijk zelf weten :3
    Wat je ook kan doen is hier afschrijven en dan een vervolg starten? (misschien met Amy als Ethan's Matthias' vrouw, oh lala!)

    1 decennium geleden
  • Winterr

    Ik vind verhaal geweldig maar jij weet beste wanner het eindigt ik mis Amy en Matthias momenten :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen