Heey sweeties,
Sorry dat het zolang duurde en sorry voor get korte stukje mar ik wilde jullie niet langer laten wachten
Please forgive me
Xx

-twee dagen later- 
"pff Marc, je beult ons wel af hoor" zuchtte ik na de zoveelste keer geoefend te hebben, "morgen is de show en ik wil geen fouten meer zien!" antwoordde hij. "ik heb morgen zoveel spierpijn dat ik niet eens kan optreden als we zo doorgaan" ging ik ertegen in, "oké, een korte pauze over een halfuurtje terug" zei Marc. Ik trapte mijn pumps uit en ging op de grond zitten, Cat was druk bezig met alle voorbereidingen en alles noteren voor het verslag dat ze moest inleveren erover. "oh wat ben ik blij als het morgen avond is" zuchtte Zayn die naast me kwam zitten, "zo snap je" lachte ik voor zover ik daar nog energie voor had.

"pff, wat een dag" zuchtte ik en ik liet me op de bank vallen, "maar weer wat bestellen?" lachte Catherine. Ik knikte dat het een goed idee was, aangezien als ik nu zou gaan koken de keuken duidelijk zou afbranden en niet veel later lagen er twee pizza dozen op tafel. Zoals altijd bestelden we een pizza Hawaii en een Margarita, "ik zweer het, als ik hier weg ga ben ik 10 kilo zwaarder" lachte Cat, "dan moet  je een keer met de repetitie meedoen, ik ben 6 kilo kwijt en dat wilde ik helemaal niet. Drie kilo oké, maar dit gaat mij te ver en zeker als je ziet hoeveel ik eet" zuchtte ik. Ik heb altijd al problemen gehad met mijn gewicht, ik was altijd te dik of gewoon mollig. Maar nu kon je gewoon mijn ribben tellen en daar hield ik niet van, ik wilde gewoon weer een beetje mollig zijn. Ik wilde een voorbeeld zijn voor tiener meiden, je hoeft niet mager te zijn om het te maken.

Reageer (1)

  • Celin

    Jeah, goede woorden Feliz! Naja, ikzelf kan eten wat ik wil zonder een grammetje aan te komen (en geloof me, dat doe ik) maar ik vindhet belachelijk dat zelfs 14-jarige met een goed gewicht gaan afvallen! Naja, back to the story; awesome babe!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen