Foto bij Quattro

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Lix

    Ik zit elke dag in mijn mailbox te kijken om te zien of jij verder schrijft!
    Aljeblieft een Kudo, ga snel verder! _O_

    1 decennium geleden
  • amores

    Aaaaaaaaaaaah, weer een super hoofdstuk, as usual! Jij moet weer naar school, bleeeeeegh!! Vandaar dat ik besloten heb om mijn reactie nog veeeeel langer te maken, zodat jij in je weekend lekker veel kunt lezen, JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Ik moet ook alweer over anderhalve week :( Noooooooo, geen zin in! Mijn boeken staan al in mijn kast samen met mijn schriften, dus iedere keer dat ik hem open wordt ik er weer aan herinnerd! Ik ga denk ik maar even een groooooooote voorraad maken, want ik wil gewoon heeeeeeeeeeeeeeul veel activeren! Hahah, ik hoop niet dat weer iemand mij voor is geweest met reageren :( Anders ga ik heeel hard huilen, maarjaa, dan kan ik niet bij jou klagen want jij moet huiswerk maken :'( Noooo, me crying! Ik weet nog goed dat jij terug kwam uit Egypte en dat het gesprek losbarste, en we ons allebei niet konden voorstellen dat we weer naar school moesten, en nu is het alweer zo ver! Weeeeeeetje, ik had trouwens een heel goed idee voor een nieuwe story en heb al twee hoofdstukken en een proloog klaar staan! Oeeeeps, ik moet eten, najaaa, dan schrijf ik zo wel verder!
    EN HIER BEN IK WEEEEEEER! Ik heb absoluut NIET lekker gegeten,*kots* en moest afwassen *dubbelkots* Maarjaaa, nu kan ik weer verder mijn reactie aftypen wat GEWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELDIG is (K) Alleen heb ik niet echt veel inspiratie meer! Je krijgt gewoon een welverdiende kudooo en dan ga ik ook schrijven :)
    (K)

    1 decennium geleden
  • BeautyBitch

    snel veder, je schrijft zo mooi(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen