Foto bij 5. || Rainbows ||

6 abo's!!! :D (dance) als je t hoofdstuk hebt gelezen, kun je dan een reactie achterlaten? kleine moeite groot plezier ;)

"Here you go." Kristen gaf me een glas met.... Het leek op cola, maar het smaakte niet als cola. "Wat is dit?" vroeg ik haar. Ze maakte duidelijk dat ze me niet verstond. Ik wuifde het weg. Wat boeide het ook, het was wel lekker. "Ik ga even mn vriend feliciteren!" schreeuwde Kristen. Ik knikte dat het goed was en nipte aan mijn drankje en keek wat in het rond. Mijn blik viel op een jongen, van iets ouder dan ik, die me raar aan staarde. "Heb ik iets van je aan?!" riep ik naar hem. Hij kwam mijn kant op lopen. "Eigenlijk wel ja... " zei hij twijfelend en bekeek me van top tot teen. "Mijn jasje, mijn blouse en mijn lievelingsbroek. WIE BEN JIJ EN HOE KOM JE AAN MIJN KLEREN!" riep de jongen en liep dreigend op me af. Pas tien tellen later besefte ik dat dit. Kristen's broer moest zijn. "Ben jij de broer van Kristen?" vroeg ik hem. Hij keek me geschrokken aan. "Wat heb je met haar gedaan jij kleine schurk?!" hij stond nu echt gevaarlijk dichtbij. "Niks! Ze loopt hier ergens rond... Chill man... Ze zei dat ik dit mocht lenen." legde ik uit. "Oh, Okey dan is het goed." zei hij en zette een stap bij me weg. "Ik ben Thobias." zei hij en sloeg zijn arm om mijn schouders heen. "Ik ben Niall." zei ik zacht. "Okey Niall. Een paar regels als je met mijn zusje date. 1) doe haar NOOIT pijn. 2) Zie regel 1 en bedenk dat, dat geld voor fysieke en geestelijke pijn. 3) geef haar geen koffie.". zei hij met een serieus gezicht. Ik keek hem raar aan. "Ik... Date niet met haar... We zijn vrienden, en ik doe haar sowieso geen pijn. En waarom mag ze geen koffie?"
"Dan doe je haar dus al pijn door haar niet als meer dan een vriendin te willen..." merkte hij slim op en ik slikte even. "Dan ben je dus ook een leugenaar. En ze mag geen koffie omdat ze dan veel te druk word. Heb ik ook. T' zit in de familie." ik lachte. Deze jongen praatte net zo snel als zijn zusje. Ik keek hem even in de ogen. Fack, hij had mooie ogen. Net zo groen als het jasje van de kabouter met de pot goud.

Reageer (1)

  • niambrownies

    geweldig geschreven!
    snel verder (:
    x(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen