Foto bij 15. || Rainbows ||

Oh my..... ik ga hier dood mijn lieveheersbeestjes.... nee echt serieus....
ik kan weer es niet slapen, kijk ik ff bij mn story... HEB IK GEWOON 31 ABO'S!
XxParanoidxX; bedankt voor de tips, ik ga morgen ff kijken of ik op die andere laptop picasa heb... ik kan niet op picmonkey met deze laptop omdat ik geen Flash heb "-_- hopeloos ding...

en bedankt! (dance)

Burr; ja picasa ga ik morgen dus naar kijken... en die andere site doe ik nadat ik het stukje heb geactiveerd ;) thnx

EN VOOR ALLE ANDERE HEERSBEEST-ABO'S, THANK YOU VOOR HET LEZEN VAN MIJN VERHAAL (K)
REACTIE'S ZIJN ALTIJD WELKOM :D MIJN CAPSLOCK STAAT NOG AAN..... nu niet meer :)
ik ga dit hoofdstuk precies om 23:30 activeren, ben benieuwd wie het eerste reageert en dus nog wakker is :)

nogmaals; oh my gaaawd! ik ben 31 abo's!!!!! *springt in het rond, bedenkt dat haar broertje nog slaapt, gaat verder met haar vreugde dans in stilte, heeft de neiging om te gillen maar heeft dat nooit gekunt dus grijnst alleen maar, wil al haar contacten sms'en dat ze 30 abo's heeft maar doet dat maar niet omdat haar beltegoed dan naar de klote gaat*

luff mn brave heersbeestjes (K)

"Wil je een stukje cake?" vroeg ik Laura en graaide al in mijn tas. "Lekker!" riep ze opgewekt. Ik haalde een cake uit mijn tas, haalde de verpakking eraf en brak de cake in tweeën. Laura keek verbaasd naar de halve cake die ik haar gaf, maar leek al gouw te bedenken dat ze er gewoon blij mee moest zijn en dat ik een beetje gek was. Ze nam kleine hapjes. "Waar ga je eigenlijk heen?" vroeg ik haar nieuwsgierig en nam nog een hap van de cake. "Birmingham, naar mijn opa en oma." vertelde ze. Ik dacht na. Mijn oma en opa had ik al bijna twee jaar niet gesproken. Naar mijn oma en opa woonden dan ook in Ierland. Misschien moest ik maar een tijdje in Birmingham blijven, wat geld verdienen; daarvan een vliegticket kopen en naar Ierland. Maar als ik dat deed, Kwam ik vast mijn familie tegen, en zouden ze me terug naar mijn ouders sturen. "Waar ga jij heen?" vroeg Laura en nam nog een hapje cake. "Eerst naar Birmingham. Daarna weet ik niet." zei ik schouderophalend en propte het laatste stuk cake in mijn mond. "Waarom?"
vroeg ze. Tja, waarom? "Omdat deze dobbelstenen zeggen dat ik daar geluk vind." zei ik maar grijnzend en pakte de dobbelstenen op. "Awesome! Mag ik eens?" vroeg ze en kreeg grote ogen van plezier. "Ja hoor, is goed." zei ik en gaf haar de stenen. Ze gooide ze op het tafeltje en keek wat ze gegooid had. "Een 5 en een muntje." mompelde ze. "Wat betekend dat?" vroeg ze en keek me vragend aan. "De 5 staat voor halte 5. Dat is Birmingham, en het muntje is geld. Dus je gaat geld verdienen in Birmingham?" probeerde ik. "Nee ik ga niet werken..." zei ze twijfelend. Ik gaapte. "Ben je moe Niall?" vroeg Laura. "Beetje, ik zit al bijna 5 uur in de trein. " legde ik uit. Ze knikte begrijpelijk. "Ga dan even slapen?" stelde ze voor. Ik grinnikte. "En wat moet jij dan doen? Je vervelen?" lachte ik. "Nope, ik vermaak me wel. Ik heb je Iphone." lachte ze sluw en stak trots mijn Iphone in de lucht. Hoe kwam ze daaraan?! Nou ja, maakt ook niet uit. "Trusten." zei ze en begon te klooien met mijn telefoon. Ik zakte onderuit en deed mijn ogen dicht.

Niet meer dan een kwartier later werd ik wakker. Ik was niet moe genoeg om langer te kunnen slapen. Laura was gekke bekken aan het trekken voor de camera van mijn Iphone. Toen ze zag dat ik wakker was, maakte ze er ook 1 van mij. "Mam belt." zei ze plots en keek naar het scherm. "Niet opnemen!" riep ik meteen, maar ze had al opgenomen. "Hallo met Laura." zei ze. "Nee sorry. Hij zit op het toilet, kan ik een bericht doorgeven?" sprak ze netjes. Ze zei nog een paar keer uhum, en ja. Daarna hing ze op. "Je ouders missen je en willen dat je naar huis komt." zei ze. "Dat wist ik al..." mompelde ik. "Ben je weggelopen?" vroeg Laura. "Soort van..." antwoorde ik vaag en zuchtte. Mijn ouders hadden me nooit begrepen.

Reageer (3)

  • Chailin

    Je hoeft niet meer te sms'en, Juul.
    Ik kon je in mijn kamer horen -_-"

    1 decennium geleden
  • KIER_

    Verderrr. <3

    1 decennium geleden
  • DoraWalrus

    Ik ben wakker! I love ya story! Nu snel nog chappie, want k kan niet slapen :( xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen