Foto bij De Uitval.

extra lang om dat ik pas jarig was!!!
Reactions

Eden POV.

Jasper vraagt of ik bij hun kom zitten in de pauze. Ik weet wel dat er thuis commentaar over gaat komen maar ik kan gewoon niet nee zeggen. Iets in mij wil zo graag bij hem zijn. Dan gaat de bel. Wij gaan naar het gebruikelijke tafeltje. En de rest van de 'Cullens' komen ook binnen. “hoi Eden, leuk dat je bij ons komt zitten.” roept Alice op haar eeuwige hyperactieve toon. En ploft naast mij neer. Edward en Emmett zeggen heel droog hoi en gaan ook zitten. Even later komt ook Rosalie de aula binnen. “Hallo allemaal” ze gaat naast Emmett zitten. De rest begint te praten. Maar ik kan mij ogen niet van Jasper houden, voor mijn gevoel zit hij ook naar mij te kijken. Maar dat kan toch niet iemand zo geweldig wordt niet verliefd op zo'n dom kind als ik. Dan dwalen mijn ogen nog een keer naar hem. En ik kijk in een keer recht in zijn ogen. Zijn geweldige topaas kleurige ogen waar ik zo in kan verdrinken. Hij kijkt betrapt weg en ik doe hetzelfde.

Jasper POV.

De bel gaat de anderen komen ook binnen. Iedereen zegt gedag en gaat zitten. Ik kan het niet helpen om continu naar Eden te staren. Ik weet dat het niet mag of kan maar iets in me wil haar zooooooo graag. Niet eens haar bloed al ruikt haar bloed zo afschuwelijk lekker. Ik zou haar niet kunnen aanraken en bovendien wie wordt er nou verliefd op een monster zoals ik. Ik zou haar vermoorden als ze ook maar te dicht bij kwam. De rest begint met elkaar te praten en ik probeer het te volgen. Maar dat lukt voor geen meter. Ze leid me zó af. Dan in een keer kijkt Eden ook naar mij en we kijken recht in elkaars ogen. Ik krijg een heerlijk gevoel maar kijk snel betrapt weg.

Alice POV.

Ik zie Eden en Jasper iedere keer naar elkaar kijken. Precies als de ander niet kijkt. Ik vind het best raar dat hij daar gewoon kan zitten zonder haar te bijten. Normaal kan hij niet eens naast iemand zitten in de klas. Er twee tutjes naar onze tafel gelopen. Als ze bij onze tafel staan zegt er een “Eden meekomen NU!!” Eden stamelt wat maar gaat dan mee. Na een paar seconden hou ik het niet meer uit en ga even kijken. Bij de meiden wc's aangekomen hoor ik de meiden schreeuwen. Als ik hoor wat ze zeggen wordt ik woedend.

Eden POV.

Amy en Veronique komen aangelopen. Ze zeggen dat ik mee moet komen. Even wil ik protesteren maar dan bedenk ik wat voor gezeik ik dan thuis krijg. Dus ik loop mee. Ze gaan de gang op naar de meiden wc's. Ze kijken boos naar de meisjes die er in staan en die gaan weg. “WIE DENK JE WEL NIET DAT JE BENT?” schreeuwt Amy als de meisjes uit de deur zijn. “Ja je weet donders goed dat je van moeder ONS in dat groepje moest krijgen, niet er zelf mee aanpappen.” vult Veronique aan. “maar.... maar.” Stamel ik. “niks gemaar of je gaat nu die aula binnen stelt ons voor en gaat weg of...... (geniepig lachje) we vertellen iedereen jou geheimpje.” zegt Amy op een onwijs gemeen toontje. “nee nee” krijg ik er nog net uit “ik doe het wel, ik doe het wel.” Dan in een keer komt Alice binnenstormen. “ZIJ DOET HELEMAAL NIKS.”schreeuwt ze boos. Ineen keer staat de hele familie Cullen achter haar ( behalve Carlisle en Esmé natuurlijk) bezorgt kijkend naar Alice en mij. Ik was ondertussen door mijn benen gezakt en Rosalie komt hurkend naast me zitten. Alice gaat verder: “GELOOF ME ALS WE JULLIE ALS VRIENDEN WOUDEN HADDEN WE JULLIE DAT ECHT WEL DUIDELIJK GEMAAKT.” “JULLIE ZIJN ONGELOOFELIJK EGOÏSTISCHE TUTJES DIE NOG VOOR GEEN GOUD EEN VRIENDIN VAN MIJ, VAN ONS ZOUDEN ZIJN.”

Reageer (9)

  • Oblivisci

    TwilightxxX zei op 26 juli 2011 - 11:39:
    go alice go alice kzit hier echt met een grote smile op me gezicht lekker voor die stomme bitchesss

    superstory! XX

    Precies hetzelfde.xD

    1 decennium geleden
  • tgress

    (hoera)ALICE ROCKS(H)

    1 decennium geleden
  • HpsuperfanxX

    go alice go alice :D kzit hier echt met een grote smile op me gezicht xD lekker voor die stomme bitchesss :P:P

    superstory! XX

    1 decennium geleden
  • Troian

    go alice, go alice, je bent de beste, go alice(hoera)

    1 decennium geleden
  • ElPistolero

    GO Alice (hoera)(hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen