Foto bij Talent 296.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (34)

  • LoveBambi

    Oke, ik ben heel laat, maar dat boeit me dus echt even niet. You crossed my line girl. Je moet eens stoppen met de hele tokd zeuren om reacties en kudo's en alles. Wees blij dat mensen je verhaal uberhaupt lezen. Als het je niet boeit om in de top te staan, zou je er dus ook niet over zeuren. Lekker boeiend of je in de top staat of niet, maar blijkbaar is het voor jou belangrijker dan het plezier hebben in het schrijven. Weet je, schrijven is een manier van expressie, niet om populair te worden of whatever. Jouw lezers wachtten op nieuwe stukjes, om vervolgens te horen dat je weer eens niet tevreden bent. Er zijn ZO veel mensen op quizlet die geweldig schrijven, maar geen reacties krijgen terwijl ze die wel verdienen. Jij hebt pagina's vol met reacties, je hebt het recht niet om te klagen. Bovendien schrijf je niet voor ons, maar ook voor jezelf. Als je er geen plezier in hebt, stop dan maar gewoon. Ik zeg dit niet om je de grond in te duwen, maar om je "wakker te schudden" zoals jij het noemt. De meeste van jou abbo's laten het over zich heen komen, en voelen zich ook echt schuldig, wat totale onzin is. Dit is gewoon niet oke, hoop dat je dat inziet.

    1 decennium geleden
  • LiLoLover

    Jou verhaal is zo geweldig. vakantie op quizlet is stom. Ik bn zo vol gepland dat ik nu pas kan lezen hihi. Maar wel met veel liefden <3

    1 decennium geleden
  • Picadilly

    Ik voel me schuldig :( maar ik had geen internet in dat Kutland (Tunesie) dus ik hal nu alles in xxxx

    1 decennium geleden
  • DewixStyles

    je verhaal is super, maar waarom telkens zeuren om kudo's,reacties en op 1 komen?! Er zijn meer mensen op Q dan alleen jij, die geen enkele reactie krijgen op een dag.. Die zijn al blij dat iemand hun verhaal schrijft. En dat uitstellen als je niet op 1 komt of niet genoeg kudo's krijgt? alsjeblieft zeg.
    Just saying.

    1 decennium geleden
  • vivian07

    Oke, het volgende bedoel ik niet bot ofzo, maar als je voor ONS schrijft, en niet voor jezelf, kan je maar beter helemaal ophouden met schrijven. Als je alleen schrijft omdat je het idee hebt dat je dat verplicht bent aan de mensen die het lezen, zal je verhaal ook niet beter worden. Dan schrijf je om de verkeerde redenen, namelijk om (ook al zeg je zelf van niet) in de top te komen, en omdat je het idee hebt dat je moet. Je zou moeten schrijven omdat je het leuk vind, en er een passie voor hebt, is mijn mening.
    Dat je om reacties vraagt vind ik niet raar, dat is logisch. En de top, ja, het is hartstikke leuk om in de top te staan, maar dat moet je verdienen door een mooi verhaal te schrijven, niet door er om te vragen.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen