Foto bij Failed 07

Skye zat in de badkamer van Celine. Ze staarde in de kleine spiegel. 'Hoe vind je het?' Vroeg Celine. 'Perfect! Je wordt steeds beter Cece.' Celine glimlachte en begon te blozen. 'Een kleine moeite. Je nieuwe tas past wel leuk bij je jurk en schoenen, je bent helemaal klaar!'
'We hebben wel een klein probleempje, hoe kom ik vlekloos in het park?'
'Heb ik geregeld, mijn moeder brengt ons met de auto, maak je geen zorgen!'
Skye knikte, ze was er klaar voor. Ze zette haar mooiste glimlach op en ging langzaam de trap af. Celine's moeder wachtte al in de kleine, donker grijze auto. Skye's hart ging in een razend tempo, haar handen trilde maar ze was ontzettend blij. Ze zou hem weer zien, na een heel tijdje.
Ze had weer gedroomd vanacht. Ze zag hem, ofja, ze zag zijn lichaam maar zijn gezicht was omhuld in een fel licht, oogverblindend. Ze begon te hollen, ze wist niet dat je zo snel op hakken kon lopen, ze leek naar hem toe te vliegen. Hij keel de andere kant op. Toen ze een paar meter van hem afstond, bleef ze staan. Ze wilde verder rennen maar er hield iets op haar plaats, een ontzettend sterke kracht. De vloer van glas trok haar aandacht. Ze probeerde uit haar trance los te komen maar dat ging niet. Toen werd ze wakker, een grote teleurstelling! Maar nu zou ze hem echt zien, écht. Haar buik begon meteen te tintelen. De auto kwam tot stilstand. Ze stapte uit en keek meteen naar het bankje. Ze zag een jongen zitten. In het zwart/wit gekleed. Ze zag zijn donkerblonde kuif. Even wist ze niet wat te doen maar Celine pakte haar bij de arm en sleurde haar mee.
Launce draaide zich om. Zijn blauwe ogen keek recht in die van Skye. Even leek hij te bevriezen, zijn blik werd meteen warm met een spoor van herkenning. Hij begon te grijnzen. Daarna werd zijn blik weer normaal en richte hij zich tot Celine. 'Die tips die ik wil zijn niet voor ieders oren geschikt,' zei hij kalm. Zijn Nederlandse accent klonkt als muziek in Skye's oren. Het was in België ongewoon maar het leek alsof ze het al jaren kende. Het was best schattig. Ze kon de hele dag naar zijn stem luisteren.
'Ik wil jullie wel even alleen laten, dan kunnen jullie die tips bespreken?' Skye moest moeite doen om te spreken. Ze zou zonder moeite de eerste beste persoon aanspreken en hem de raarste dingen vragen, maar bij Launce was "Hey" al een grote opdracht.
Launce bekeek haar even. Zou hij haar mooi vinden? Hij knikte. En wees Celine naar het bankje.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen