Dit is dus Ramon

De avond was gevuld met praten, lachen en dansen en voor we het wisten moest Audry weg. Audry zei de jongens gedag en ik zei dat ik zo terug was. "ik ben zo terug Jack, even haar wegbrengen" zei ik tegen de bewaker, hij zei dat het goed was.
"dus, wie is jou favoriet?" vroeg ik haar, "Louis" mompelde ze. Ik schoot in de lach en waarom weet ik eigenlijk niet, gelukkig lachte Aud mee en lachend kwamen we aan bij de auto van Gio. "zo te horen was het leuk" zei hij, "ja het was echt gezellig!" zei Audry enthousiast ze nam afscheid van mij en stapte in de auto. "je ziet er weer heerlijk uit" fluisterde Gio toen ik hem een knuffel gaf, ik wist niet helemaal wat ik zeggen moesten dat gebeurde niet vaak. 

Ik liep de VIP-ruimte weer in, bestelde een zwarte vodka redbull en liep weer naar de jongens toe. "Katelynn, lang niet gezien" hoorde ik  iemand zeggen, ik keek naar de richting waar de stem vandaan kwam. "Ramon hey" lachte ik naar de zoon van de eigenaar van de club, ik stond op en omhelsde hem. "weer VIP-kaartjes gehad van Jack zie ik" lachte hij, "ja, jij had hem gezegd dat het moest" antwoordde ik. "wie was dat meisje net?" vroeg hij, "dat was Audry, het zusje van Giovanni" legde ik uit. Ramon keek een beetje verbaasd "ik dacht dat het uit was tussen jullie?" vroeg hij, "is het ook al maanden, maar ik ga nog steeds met hem om en ik ben erg close met zijn zusje" legde ik uit. "wil je wat te drinken love?" vroeg hij slijmerig, "nee dank je, ik betaal mijn eigen drankjes wel" antwoordde ik en ik ging weer bij de jongens zitten. "wie was dat?" vroeg Niall, "zoon van de eigenaar" antwoordde ik droog. "heb jij er iets tegen dat iemand een drankje voor je koopt?" vroeg Louis lachend, "ik heb er iets tegen dat hij een drankje voor mij koopt" antwoordde ik weer "waarom dat?" vroeg Liam. "omdat hij pervers is" zei ik simpel.

Reageer (2)

  • XSanneLovex

    awesome!! snel verder xx

    1 decennium geleden
  • Celin

    Jeah, Lou :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen