Vandaag was de grote dag, we zouden beginnen met diehard trainen, dan even pauze dan de make-up en kleding en dan de generale repetities. Oh en tussendoor nog wat interviews, maar dat viel eigenlijk onder de pauze. Op een dag zoals vandaag was ik stik zenuwachtig, maar dat liet ik nooit merken.
De jongens kwamen ons ophalen, terwijl we wisten dat het niet zou passen, stapten we in de auto. Ik zat bij Niall op schoot en eigenlijk hebben we na die ene dag niet veel meer gepraat, gewoon omdat we het erg druk hadden. "oh trouwens, we hebben koffie voor je gehaald" lachte Zayn, "oh lekker, dankjewel" lachte ik. "ben je zenuwachtig?" vroeg Niall fluisterend, "hoezo denk je dat?" vroeg ik weer, "je kan niet stil zitten en je morst nog net niet je koffie" zei hij.

We stapten uit de auto en liepen het concertgebouw in, waar we ontvangen werden door een streng uitziende vrouw. "mevrouw Santos, meneren Payne, Malik, Styles, Tomlinson en Horan, welkom! Ik zal jullie naar jullie kleedkamers begeleiden, mevrouw Santos, u heeft dezelfde als altijd" zei ze terwijl ze ons aankeek, "en dat is?" vroeg ze terwijl ze arrogant naar Cat keek. "Dat is Catherine, een vriendin en tevens mijn styliste" antwoordde ik hooghartig, "de personeelsruimte is aan de andere kant" zei de vrouw, "laat ik het zo zeggen,ze is mijn beste vriendin en zal gewoon bij mij in de kleedkamer blijven" reageerde ik en ik liep als een echte diva weg.

Normaal gesproken ben ik niet zo, maar de zenuwen waren nu wel heel erg. Zo erg had ik ze nog niet gehad...

-een paar uur later-

De repetities zaten erop en over een uur om precies te zijn begon de show 
Cat was bezig met mijn make-up en haar en de man van haar school hield toezicht, "na dit nummer moet je zo snel mogelijk terug komen, want dan moeten de krulspelden erin" zei Cat, ik knikte als teken dat ik het begrepen had. 
Mijn haar was ondertussen zo stijl als het maar kan, hierna krulspelden voor slag en daarna nog een keer krulspelden... Mijn haar kreeg veel te verduren vandaag, "ik gebruik sowieso een beschermende spray en crème maar morgen kan je ook nog een haarmasker doen" zei Cat alsof ze wist wat ik dacht.

De man keek alles nog een keer na en daarna was het tijd om het podium op te gaan, wish me luck...

Reageer (1)

  • Celin

    spannendd, snel verder.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen