its inpossebly to fake love to me
like,omg im perfect!

don't fool me.
05.09.O7

lieve Kyle,

de eerste keer dat je zei dat je van me hield maakte alle slechte woorden die je ooit naar me schreeuwde uit mijn geheugen verdwijnen en maakte plaats voor een gelukzalige glimlach.het gaf me een gevoel die ik altijd al wilde voelen maar nooit mocht voelen.alsof ik het nog niet verdient had.

de 2de keer dat je zei dat je van me hield maakte al de klappen die ik kreeg in de tussentijd vergeten.lieten de wonden op mijn fragiele lichaam sneller genezen en lieten me proeven van de meest lekkerste vrucht ooit.

de 3de keer dat je zei dat je van me hield brak ik in kleine stukjes.ik had het eindelijk door,hoe graag je me zag lijden. hoe er een vuile gemene grijns op je gezicht verscheen als je me zag stralen,hoe ik al gelukkig werd door een paar simpele woorden. woorden die niets betekende voor jouw.die geniepige glans in je ogen leken toen als een fonkeling van geluk maar nu weet ik wel beter.

heb je eigenlijk ooit wel echt van me gehouden? ik geloof er niets meer van.
hoe kon ik zo naïef zijn? alles gelooft wat je me beloofde maar nooit er iets van gezien.nooit eerder zou het in me opkomen me te laten slaan door een jongeman .niemand zal me ooit nog zo kunnen vernederen zoals jij deed.omdat er niemand meer zo dicht bij me zal komen.mijn hart heeft een ondoordringbaar glazuur gekregen.niemand zal ik meer kunnen liefhebben.
ik word misselijk van het feit dat wanneer jij dit leest je er waarschijnlijk van zal genieten.

maar eigenlijk moet ik je bedanken,
je hebt me sterker gemaakt,ik trap niet meer in die domme spelletjes die je speelde met me.of in die mooie woorden die je zei.ik kan niet zeggen dat je niets meer bent voor mij,je was mijn hart,en alles erom heen.
ik was afhankelijk voor jouw liefde.een liefde die er niet eens was.een ziek makende gedachte dat je me alleen maar wilde voor de macht die je voelde.
vond je het fijn me zo te kunnen commanderen?
ik hoop dat je genoot van de tranen die ik huilde,houd die herinnering maar goed in je hoofd,je bent de laatste die me heeft zien huilen.

waarom vraag ik het me nog steeds af?
je bent ziek,compleet van deze wereld.jij kunt niet houden van en van jouw valt er niet te houden.had ik dat maar iets eerder ingezien.
toen mensen nog om me gaven en me wilden helpen,ooit dacht ik dat je een van hun was. iemand die echt van me houd,dat waren allemaal leugens.
jij bent een leugen.
ik denk dat het wel duidelijk is nu,maar als je het nog niet hebt begrepen jij ongelofelijke eikel
HET IS OVER,HET IS UIT.




(....)
05.11.07

hoi,

en toch bleef ik in je geloven,keer op keer weer zijn jouw lieve woorden bedrog.ik ben de klappen zat,het geschreeuw ook.je kunt me geen Discipline
bij brengen,je bent een gefrustreerd klein kind met losse handjes en een veel te grote bek! serieus niets kan deze beslissing meer veranderen,je was een deel van mij en meer zal je ook niet meer zijn.je hebt mijn leven veranderd in een hel,nu ik daar toch thuis hoor door alle zonden die ik begaan heb denk "ik dat ik maar naar huis ga.
vandaag, heb ik mezelf belooft niet meer te huilen.
vandaag rond 10 uur zijn mijn tranen officieel opgehouden.
de pijn stopt die iedereen me aanheeft gedaan
een half jaar geleden ben ik mezelf verloren
verloren aan jouw pijn
aan jouw problemen
vandaag heb jij jezelf weer eens bewezen
als 1 van het zwakke soort
de leugenachtige naïeve man
de naïeve vrouw,
de slimme vrouw die haar liefde in de verkeerde man heeft gestoken
ik ben aan jouw bezweken,
mijn mij zul je niet meer kunnen breken.
ik verdwijn voorgoed,uit ieders leven.
GoodBye,"

Reageer (1)

  • barbara

    prachtig

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen