Foto bij Dance! - Part 18

Ik hoorde iemand zwaar ademen. Ik opende vermoeid mijn ogen. Ik keek rond en zag zo een beetje de hele klas slapen. Ik grinnikte en stond op, op weg naar de wc. Ik deed wat ik moest doen en chekte mijn haar nog even in de spiegel. Ik opende de deur en liep naar buiten.
‘Oh hye.’ Zei ik verbaasd toen ik Liam zag staan.
‘Ik zag je naar hier komen, en ik had niks te doen.’ Ik knikte.
‘Wil je anders bij ons komen zitten? Ik zit alleen met Axelle dus heb nog 2 stoelen over.’
Hij knikte en volgde mij naar onze plaats.
‘Wees wel stil.’ Fluisterde ik, doelend op Axelle die nog steeds sliep.
‘We hebben toch 2 avonden vrij in Spanje?’ Ik knikte. ‘Wil je anders dan met mij de stad ingaan?’ ‘Tuurlijk.’ Fluisterde ik in zijn oor en zag dat hij kippenvel kreeg. Ik grinnikte.
‘Maar ik ga maar eens terug naar mijn plaats, Niall zal zich wel afvragen waar ik blijf.’
’Ok. Ik zie je straks wel.’ Zei ik zacht en drukte een kus op zijn wang.
Hij stond op en ik keek hem na. Ik zuchtte. De piloot deed weer een heel veiligheidspraatje dat we gingen landen en onze gordels moesten aandoen. Iedereen schoot wakker wat een grappig gezicht opleverde.

‘Wow.’ Ze ik toen ik het hotel zag waar we in verbleven.
‘Zeg dat wel ja.’ Zei Axelle.
‘Jullie hebben jullie sleutels al, ga maar naar jullie kamer. Hier om 10 uur.’ Zei een begeleider. We werden uit onze trance gehaald en begonnen te rennen.
‘De lobby is ook al zo mooi.’ Zuchtte ik. Ik keek op onze sleutel en zag dat we op kamer 534 zaten. Ik keek zoekend rond waar de lift was die ons tot daar zou brengen.
‘Daar.’ Zei Axelle en wees naar lift D.
‘Wacht!’ Riep Louis toen de lift op sluiten stond. Axelle stak haar voet tussen de lift zodat hij en Harry nog konden instappen. Ze begonnen zoals gewoonlijk met elkaar te zoenen, wat best wel een awkward situatie gaf voor mij en Harry.
‘Als ik Annelies nu ook leuk begon te zoenen.’ Zei hij geïrriteerd en nam mijn hoofd tussen zijn handen waarna hij mij wild op mijn wang begon te zoenen. Ik kon niet meer van het lachen en hij zo te zien ook niet. Axelle en Louis bleven leuk doorgaan. Ik zuchtte en begon nog heviger mee te doen. Ik was zo hard aan het lachen dat ik niet door had dat er een oude vrouw in de lift was gestapt. Ik stopte onze nep-zoen en ging langs hem staan. Axelle en Louis stonden er ook wat beschaamd bij. Ik kon niet meer en legde mijn hoofd in zijn nek zodat mijn lach gesmoord werd door zijn shirt. Hij wreef troostend over mijn rug terwijl hij zijn lach zelf niet kon in houden. Gelukkig waren we er en we stapte uit. Ik en Harry konden niet meer en rolde over de grond van het lachen.
‘Eu… wat is er zo grappig?’ Vroeg Louis die blijkbaar niets had gezien van onze ‘show’
‘Leg… ik straks… nog wel uit.’ Hikte ik. Harry stond op en trok mij recht. Ik veegde de tranen weg van het lachen, maar goed dat ik geen mascara op had vandaag.
‘Kom.’ Lachte ik na en trok Axelle mee naar onze kamer. ‘Wat was er nou?’ Drong ze aan. Ik begon het hele verhaal uit te leggen waarna ze een kort grinnikte.
‘Dus jij en Harry hebben gezoend?’
‘Nee! Op de wang, dat is niks!’

Reageer (1)

  • juststayy

    Ik heb nog altijd geen zin om te schrijven, haha. Leuk snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen