Kim POV

Het is nu 2 dagen nadat Kevin en ik zijn vertrokken naar republic city. We hadden na nog wat dingen besproken te hebben besloten om op mijn draak Silver te gaan. In eerste instantie moest Kevin nogal wennen aan het vliegen, want als earthbender was hij liever dichterbij de grond gebleven.

Onderweg hebben we een keer een stop gemaakt voor pauze op een eiland vol maki’s. na dat we van Silver waren afgestapt ben ik op de grond gaan liggen.
”Moeten we geen eten zoeken misschien?” Was het commentaar dat ik hoorde van me reisgenoot. Ik draaide me om op me buik en keek hem aan met mijn meest schattige puppy blik.
“Wil jij deze keer eten zoeken, ik heb al de hele tijd Silver moeten besturen.” Met veel gemopper en gevloek hoorde ik Kevin weggaan om eten te zoeken, als laatste hoorde ik hem nog met zachtjes met een zucht ‘vrouwen’ mompelen.

Nadat Kevin halfuur bezig is geweest met eten zoeken, vond hij het genoeg en liep terug naar waar ik lag samen met Silver. Het eerste wat hij deed was het eten dat hij had gevonden boven op me te gooien.
“Hee!” Riep ik terwijl ik wat fruit van me afgooide.
“Waar was dat goed voor!”
Kevin keek me aan met een bitchy blik.
“En je mag ook zelf het eten klaarmaken,” zegt Kevin erachter aan.
“ Waarom ik?!” vroeg ik met een overslaande stem. Kevin keek me weer aan met een bitchy blik.
“ Jij bent de firebender hier van ons twee. Dus mag jij koken.”

Terwijl Kevin en ik een tijd later aan genieten zijn van ons eten horen we opeens een meisjes gil van de andere kant van eiland, beide keken we verbaasd om maar zagen we alleen een groot pluizig ding voorbij schieten. Na dat we hebben besproken wat we hebben gezien en ons eten hadden opgegeten zijn we weer op Silver gestapt en hebben we onze weg vervolgt naar republic city.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen