Hier is het vervolg.
moet er nog een vervolg komen?
Zo ja, 16+ of niet?
Laat het achter in een reactie. x

Ik liep eerst naar Zayn’s kamer, geen Zayn. Ik liep naar de eetzaal, geen Zayn. De jongenswc, alleen maar een oude man die boos op mij was geworden omdat ik binnen was gekomen zonder kloppen. Ik gaf het op en liep naar de prachtige hoteltuin. Er stonden fleurige bloemen, er waren fonteinen en banken en er waren vogels die de mooiste liederen zongen. Daar zat hij, op een bankje te roken. Ik ging langs hem zitten en keek hem aan. Hij ontweek mijn blik.
‘Je was toch gestopt?’ Vroeg ik voorzichtig.
‘Was ja.’ Ik zuchtte.
‘Waarom begin je dan opnieuw?’
‘Ik deed het voor jou.’ Mompelde hij.
‘Waarom doe je het dan opnieuw?’ Drong ik aan.
‘Ik was verdomme verliefd op je! Maar je dan op tv zien zoenen met een vriend van mij, is niet bepaald leuk!’ Snauwde hij.
‘Wacht, was?’ Ik keek naar Zayn die op zijn lip beet.
‘Ben. Ik ben verliefd op je. Smoorverliefd. Maar ik wil je geluk met Josh niet in de weg staan.’ Zuchtte hij. Ik keek hem verbaasd aan.
‘Ik heb niks met Josh. Hij is gewoon een goede vriend van mij, en die kus? Die betekende niks.’ Ik schoof wat dichter bij hem. Hij richtte zijn blik op de grond. Ik zette mijn vingers onder zijn kin en dwong hem mij aan te kijken.
‘Ik denk dat ik ook verliefd ben op jou.’ Zei ik zacht. Ik zag zijn hoofd dichterbij komen. Uit reflex sloeg ik mijn armen rond zijn nek en sloot mijn ogen. Ik voelde zijn zachte lippen tegen de mijne bewegen. Met 1 hand trok hij me dichterbij, met de andere ging hij door mijn haar. Ik beëindigde de zoen en keek hem aan.
‘Maar dit kan niet, je fans gaan me een slet vinden.’ Zuchtte ik.
‘En dan? Wat maakt het uit wat ze van je vinden? Het enige dat telt is jou geluk!’
‘Als de halve wereld mij haat kan ik niet bepaald gelukkig zijn hoor.’ Zei ik bot. Ik zag hem denken. Hij nam mijn handen vast en keek mij aan.
‘Die foto’s met Josh zijn gefotoshopt. Dan wachten we met het bekend te maken totdat alles weer een beetje rustig is.’ Zei hij trots over zijn plan.
‘Wat bedoel je met het?’ Vroeg ik schijnheilig. Hij schudde lachend zijn hoofd.
‘Wil je mijn vriendin zijn? Vroeg hij met een grijns. Ik kroop bij hem op schoot.
‘Graag.’ Lachte ik en drukte mijn lippen op de zijne. Opeen zag ik allemaal flitsen afgaan. Ik sprong van Zayn’s schoot af en trok hem mee. Hij stopte en liep naar de pers.
‘Die foto met Josh was gefotoshopt. Annelies is MIJN vriendin.’ Legde hij uit met de nadruk op mijn. Ik lachte en trok hem weer mee, dit keer met succes. We renden als een verliefd stel weg en wachtte op de lift. Hij kwam aan en we stapte in.
‘Er is niemand in de lift, dat is waar ik stiekem op hoopte.’ Zei hij uitdagend. Hij duwde mij voorzichtig tegen de wand van de lift en zette zijn armen langs mijn hoofd. Dit duurde voor mij allemaal veel te lang waardoor ik hem aan zijn kraag dichterbij trok. Ik voelde hem grijnzen tegen mijn lippen. De lift ging open en ik hoorde iemand kuchen. Louis stond daar wat te grijnzen.
‘Zijn jullie een stelletje?’ Zayn knikte trots en sloeg zijn arm om mij heen.
‘We hebben toch een one direction stel!’ Riep hij blij toen we aankwamen in zijn appartement.
‘Proficiat!’ Riep Liam blij en kwam op ons aflopen. Hij omhelsde ons wat al snel uitliep op een groepsknuffel.
‘Wij doen alsof er niks is gebeurd toch?’ Fluisterde Josh.
‘Natuurlijk, beste vriend.’ Lachte ik en gaf hem een boks tegen zijn arm.
‘Kom je mee?’ Vroeg Zayn zachtjes. Ik knikte en trok hem mee.
‘Waar wil je naar toe?’ Vroeg ik toen we uit de menigte waren.
‘Hier.’ Zei hij zwoel en tilde mij op, richting de slaapkamer.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen