bijna 40!!!!!

Snel vroeg je aan een meneer of hij een foto van jullie kon maken. Hij wou dat maar al te graag doen en hij schoot een paar mooie fotos. Jullie gingen allemaal gekke poses bedenken en hij schoot erop los. Sommige mensen bleven geinterresserd staan en keken jullie soms bewonderend soms raar aan. Na heel wat fotos te hebben gemaakt en als jullie ijsjes op zijn komt de meneer naar jullie lopen. Hij stak zijn hand uit en zei “hallo! Ik ben Leonardo Vermaci. Ik ben een fotograaf en ik wou vragen of jullie iets hadden te doen vandaag en vanavond. Jullie keken elkaar aan en schudden allemaal van nee. “mooi, dan zou ik jullie willen vragen of jullie naar mijn studio willen komen voor een paar fotoshoots!” “eehhmm naja .. ik vin t best… lijkt mij leuk.. we hebben verder tog nix te doen.” Zei jij.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • sweetmusic

    bill is dus met oliev op date weten jullie t nog?? in hotel enzo... :) en gustav en viv zijn ook weg... en hun naja dat las je net...

    xxx me: oliev

    1 decennium geleden
  • VampireMouse

    vraag je waar was bill heen xD ik volg het ff niet
    XXilona

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen