Foto bij Etappe 2 Londen - Glasgow

De reis van Londen naar Glasgow was begonnen. Er waren 3 route's beschikbaar.
Route 1: Centrum van Londen via Coventry en Birmingham. En dan Schotland binnenrijden. 646km 6 uur 38 minuten
Route 2: Zelfde route als 1 maar links van Londen 660km 6 uur 49 minuten
Route 3: Centrum van Londen door Notthingham, Sheffield en links van Middlesbrough. 649 minuten 7 uur en 9 minuten
De teams kregen geen navigatiesysteem en hun telefoons hadden ze ook niet bij hun. Het enigste wat ze hadden was een kaart. Cristiane en Ilias vertrokken als eerste net als Xander en Jurict en Lilith en Davin.
Cristiane en Ilias namen route 1. Maar Xander en Jurict en Lilith en Davin namen route 2 omdat ze een samenwerking hadden.

1 minuut later vertrok ook Jark en Charles hun namen de 3e route.
Romy en Ryan namen route 2. En Madelein en Sascha ook de 3e route.
Cafer en Akin waren gemarkeerd voor eliminatie en moesten 1e eindigen ze namen ook route 1 wat ze in goede voorsprong zette.
Nelly en Lee nemen ook route 3. Nikki en Daniel hadden route 1. Ben en Allicia namen ook Route 3. En Willem en Ally namen tenslotte route 1.

Route 1 en 3 gingen door het centrum van Londen maar waar ze geen rekening mee hebben gehouden was dat de Olympische Spelen bezig waren en ze moesten omrijden. Cristiane en Ilias, Ben en Allica, Cafer en Akin en Jark en Charles hadden het gellukig het net omzeild. Maar voor Willem en Ally, Nikki en Daniel en Madelein en Sascha was het te laat FILE. Lilith en Davin samen met Xander en Jurict reden naast elkaar. Davin zat aan het stuur en zei opeens"nu ben ik het zat we gaan als eerste finishen". en hij drukte het gaspedaal in en reed met 150 km per uur over de weg. 112 is het maximum hij lachte en was snel. Totdat er politiesirene's achter hem klonken en inderdaad ze werden aangehouden en werden naast de snelweg tot stilstand gebracht. Davin was boos en flipte. Xander en Jurict reden voorbij en lachten zich helemaal stuk.

Na 6 uur en 38 minuten kwamen zonder problemen Cristiane en Ilias aan bij het Glasgow Cathedral. En ze lazen de aanwijzing.

Road Block
Wie is het meest muzikaal.


Er werd voor Cristiane gekozen.

Leer een melodie van 1 minuut op de doedelzak te spelen.


Het eerste team is in Glasgow aangekomen. Worden Lilith en Davin lang opgehouden door de politie en hoe muzikaal zijn de rest van de teams dat lees je in het volgende hoofdstuk.

Reageer (1)

  • XInnocenceX

    Yaaay snel verder!!! ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen