Foto bij OO4 | Justin D. Bieber

Tof heee, een toffe toffee's (Jullie zijn de toffee's (A)



Vinden jullie het goed als er binnenkort Niall p.o.v komt? (H)

We keken naar Louis en Brookelyn, Brookelyn keek me vertedert aan maar Louis keek naar Liam met een waarschuwende blik. Hij zag er bijna woedend uit, maar toen Brookelyn begon te praten verdween die blik als sneeuw voor de zon.
'Awwh, gefeliciteerd Juju' zei Brookelyn terwijl ze me omhelsde en een kus op mijn lippen drukte, ik zag geen moment jaloezie in Liam's ogen. Hij schoot in de lach.
'Juju?' vroeg hij ongelovig, ik keek heb gespeelt beledigt aan en pruilde mijn lip.
'Aaawh, sorry Juju' Zei hij en hij drukte een kus op mijn pruillip.

Het was zaterdag ochtend 11 uur, Brookelyn en ik zouden met Louis en Liam gaan picknicken. We pakten Brookelyn's fietst want die van mij stond nog bij mij thuis, Brookelyn sprong achterop. Het park was niet zo ver van Brookelyn's huis, dus al snel fieste ik het hek door. We zagen Louis en Liam al zitten op een kleedje, ze zwaaiden vrolijk naar ons. Zonder erover na te denken zwaaide ik terug, waardoor ik mijn evenwicht verloor en ik van de fiets viel. Snel stond ik weer op, Brookelyn had net op tijd van de fiets kunnen springen en hielp me overeind. Met een rood hoofd liepen we verder naar het picknick kleed, ik ging naast Liam zitten. Hij drukte zijn lippen op die van mij en sloeg zijn armen om mijn nek, hij gleed met zijn tong over mijn lip. Ik opende mijn mond en liet zijn tong binnen.
'kuch kuch, zoek een kamer' zei Louis nors, met een glimlach verbrak Liam de kus. Het was super gezellig we aten uit de picknick mand, we frisbeeden en Louis en Brookelyn gingen nog even surfen. Liam en ik zaten samen te kijken hoe Louis Brookelyn leerde om op haar board te gaan staan. Hij drukte de heletijd zijn lippen op die van mij, of in mijn nek. Toen het laat begon te worden, we hadden in een pizzaria gegeten, liepen we richting het bus station.


Please houd jullie abo's, Jiall is on his way (K)

Reageer (5)

  • DoraWalrus

    Woef woef ik ben een JiallDog :D nu wil ik nog een chappie... *le addicted!

    1 decennium geleden
  • HEERSBEESTJE

    leuk! verder (H) :D

    1 decennium geleden
  • Robbers

    Furterrrrr <3

    1 decennium geleden
  • Perv

    NAawhh <33333333333

    1 decennium geleden
  • Appelpudding

    Pudding, JIALL <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen