Foto bij OO6 | Justin D. Bieber

Nog stukje, toffee's :D
Dit is misschien de laatste dag op mn werk, als ik geen 15 kilo pluk word ik ontslagen :(

'Ja, meestal woon ik hier alleen. Mijn vader is nooit thuis' Legde ik uit, ik keek naar mijn huis zoals Louis zou doen en ik kon me voorstellen dat het een beetje raar klonk. We dumpten onze fietsen in de garage en liepen gelijk de keuken in.
'Zullen we eerst nog een film kijken?' vroeg ik, terwijl ik een zak popcorn in de magnetron stopte.
'Ja, leuk' zei Brookelyn die gelijk op de bank neer plofte, Louis stond een beetje verlegen in de keuken.
'Louis, Brookelyn laat je wel zien waar de DVD's liggen. Kiezen jullie maar' zei ik, ik haalde de popcorn uit de magnetron en deed het in een schaal. Ik liep naar de woonkamer en zette de schaal op tafel, ze hadden letters to juliet uit gekozen.

De film was al een tijdje afgelopen maar we vermaakten ons prima, Louis was begonnen om popcorntjes op te gooien en te vangen met zijn mond. Het was me precies 1 keer gelukt, ik gaapte waardoor ik een popcorntje opving.
'Zullen we gaan slapen, ik ben moe?' Gaapte ik, ik zag Louis en Brookelyn ook gapen. Dat zag ik als een ja, ik liep naar mijn kamer waar mijn kingsize bed staat. Daar kunnen we makkelijk met z'n drieën in, Brookelyn trok een sprintje en sprong op mijn bed. Ik lachte en sprong haar achterna, Louis haalde zijn schouders op en sprong ook op het bed. Nadat we helemaal uitgeput waren van het springen, gaf ik Louis een Pyjama van mij en Brookelyn kreeg een van haar slaap shirts. Er lag altijd wat kleding van mij bij haar en andersom, gewoon voor de zekerheid. Ik lag aan de linker kant, Brookelyn in het midden met naast haar Louis. Hij had zijn armen om haar geslagen, ik voelde toch een soort jaloezie. Zo lagen Brookelyn en ik altijd...

Reageer (4)

  • Appelpudding

    Arme jussie, maar niall is onderweg voor hem ;D
    I hope so..

    1 decennium geleden
  • Perv

    Naawhh doorplukken 8D

    1 decennium geleden
  • 4everNiall

    Wat een gezeik?! je plukt tog zoveel je kan?
    Waar blijft Jial? Ik ben benieuwd

    1 decennium geleden
  • HEERSBEESTJE

    aaawh das niet leuk voor Jus :(
    snel verder!
    en again; JE HAALT HET WEL! we gaan gwn heel snel plukken :) het word beter weer dus dan hebben we sws meer ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen