Foto bij OO7 | Justin D. Bieber

WOOOOOHOOOOOO!! Ik ben niet ontslagen!!:D
maar ik had net 15 kilo dus moet ik maandag weer 15 kilo anders kan ik alsnog gaan....

'Justin, dude. Wakker worden' zei Louis terwijl hij me zachtjes door elkaar schudde. Ik gromde naar hem, waarom maakte hij me voor de wekker wakker?
'Wat...' mompelde ik.
'Je hebt je verslapen!' zei Louis, hij schudde nog even aan mijn schouder.
'Versla-... WAT?' riep ik naar Louis terwijl ik overeind schoot, snel sprong ik onder de douche. Ik trok mijn kleding aan, en sprong zonder ontbijt op mijn fiets. Ik zag Louis en Brookelyn de school in lopen, snel liep ik achter ze aan want ik hasd geen idee waar ik les had. Net toen ik het lokaal binnen liep, vlak achter Louis en Brookelyn aan, ging de bel.
'Ja, telaat meneer Bieber' riep de leraar naar mij.
'Maar meneer, dat is-' probeerde ik maar mijn zin werd afgekapt door meneer Temple.
'Niks te maaren, Bieber. Ik wil jou na de les even spreken' zei hij, het was wel duidelijk dat ik daar niet tegen in moest gaan. Ik ging snel naast Louis en Brookelyn zitten, ze keken me medelevend aan. De les was al meer dan een kwartier begonnen, toen de deur open ging en een jongen met blond-bruin haar kwam binnen lopen. Ik had hem nog nooit eerder gezien.
'Zo, meneer Horan. Nog een laatkomer, ik wil jou ook even na de les spreken' zei meneer Temple geïrriteerd. De blonde jongen knikte en ging snel achterin het lokaal zitten. Hij was dus niet nieuw...

'Meneer Bieber, meneer Horan. Kunnen jullie even hier komen' vroeg hij vijf minuten voor het einde van de les.
'De rest kan gaan' zei meneer Temple met een iets hardere stem. Toen iedereen het lokaal uit was begon meneer Temple te praten.
'Ik ben het nu zat jongens, Justin: Dit is de 9de keer dat je telaat komt in mijn les en het jaar is nog maar net begonnen.' Hij keek me streng aan, zijn blik gleed naar Horan.
'En jij Niall, dit is de eerste keer dat ik jou weer in mijn les zie' Zei hij streng, toch zag ik bezorgtheid in zijn ogen.
'Ik wil dat jullie samen een project gaan maken over een onderwerp naar keuze' zei hij terwijl hij iets op een blaadje schreef.
'Maar het moet met een van deze dingen te maken hebben.' voegde hij eraan toe, hij legde het briefje voor ons op zijn bureau.
'Tijd. School. Nablijven. School regels vroeger tot nu.' stond er op het briefje.

Reageer (8)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen