Foto bij Hoofdstuk 3. Myra

Over: Myra.
Door: Elyon/Myrthe. :3

Ik las de brief helemaal door, en mijn ongeloof wordt steeds sterker. Want er staat:
Beste Miranda Nachtschaduw.
Hierbij bent u uitgenodigt voor onze school, Aquarius.
Of u over een week naar de aangegeven locatie wil komen en met onze privé vliegtuig naar uw nieuwe school wilt vliegen. Wij raden u aan voor die tijd uw school spullen in orde te hebben.
Vriendelijke groet,
Isolde Melys.


'Pardon?' fluister ik tegen de kaart. 'School? Over een week? Huh?' Dan haal ik mijn schouders op en geef ik de kaart aan mijn moeder. Zij kijkt ook verbaast maar snapt de kaart ook niet dus ze geeft hem terug.
'Het zal wel een grapje zijn, laat maar zitten.' Ik haal mijn schouders op, wat maakt het ook uit.
Ik eet snel een kom met ontbijt en daarna drink ik nog een glas melk. Mijn vriendin Narama staat altijd vroeg op, ik vind dat altijd zo knap van haar want daar kan ik zelf niets van. Ik moet altijd uitslapen als het even kan. Ergens moet ik weer gapen, maar ik hou mijn gaap in.
'Mam, ik ga naar Narama. We gaan naar de bios, het is onze-'
'Ja, ja. 12 en een halfste verjaardag, Ik weethet.' Ze knikt naar de deur, veel plezier.
'Dankje mam!' Ik geef haar een knuffel en loop naar de deur. 'Ik hou van je!'
'Ik ook van jouw,' antwoord ze terwijl ik mijn regenjas aan doe. Je weet het maar nooit met het weer. Zonder dat ik het door heb doe ik de brief in mijn zak. En dan loop ik de straat op naar Narama's huis.
Ik kijk door haar raam voordat ik er op tik, ik zie haar Dog Whisperer kijken, blijkbaar gaat de aflevering over een chiwawa die moet leren NIET te plassen op bed. Volgens mij lukt het niet, ik grijns. Dan tik ik op het raam en roep ik "Narama!"
Ik blijf even staan wachten totdat ze de deur open doet, onder tussen zie ik een bliksem flits en hoor ik een knal, 5 seconden later begint het te regenen. Boos kijk ik omhoog.
'Stom weer,' grom ik. Gelukkig gaat dan de deur open en stap ik Narama's huis binnen.
'Net optijd, straks was ik nog door en door nat geregend,' grijns ik naar haar. 'Maar goed, fije 12 en een halfste verjaardag!' En ik geef haar een knuffel.

Reageer (2)

  • Yuzu

    Leuke story Abbo :3

    1 decennium geleden
  • Rawiyah

    Aaaaah, je hebt het verkeerde plaatje.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen