Foto bij Proloog

Beste Elena Fields,

Misschien kan je je niet meer herinneren wie ik ben, daarom zal ik mezelf even voorstellen.

Ik ben Harold Edward Fields, de naar spanje geëmigreerde broer van je vader. Ik woon waarschijnlijk al sinds jij je kan herinneren in Barcelona, waar ik ook werk voor de voetbalclub daar, waarschijnlijk ken je het wel FC Barcelona. Ik heb je alleen een keer gezien toen je nog heel klein was en ik in Nederland was voor de begrafenis van oma, mijn moeder. Ik heb altijd contact met je vader gehouden en zodoende ben ik erachter gekomen dat jij sportfysiotherapeut bent.

Onze fysiotherapeut hier is vorige maand met pensioen gegaan en hoewel er genoeg belangstelling voor de baan is hebben we nog geen geschikte kandidaat gevonden. Naar aanleiding van de verhalen van je vader heb ik het vermoeden dat jij wel eens hetgeen zou kunnen zijn wat wij zoeken. Daarom doe ik je een aanbod om eens naar Barcelona te komen voor een gesprek. Dit is een uitgelegen kans voor je en we zijn zeer geïnteresseerd. Je hebt een grote kans op de baan.

De reiskosten zijn uiteraard voor ons. Ik hoor graag van je wat je van dit aanbod vindt.

Met vriendelijke groet,

Harold Edward Fields

Op 21 Augustus start dit verhaal! Als er dan 10 of meer abo's zijn krijgen jullie meteen een bonusstukje ! Hope you like it btw, comments and tips are always welcome!

Reageer (4)

  • FCBayern

    Klinkt al goed... :)

    1 decennium geleden
  • xMusicLove

    Leuk!

    1 decennium geleden
  • Mebarak

    Ik ga 'm lezen meid!

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    Lijkt me leuk! (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen