Foto bij -o.o1-

Louis pov.


Met een zucht plofte ik neer op mijn vaste plek aan het raam, het lokaal was nog leeg en zelfs de leraar was nog niet op komen dagen. Ergens diep vanbinnen twijfelde ik sterk of ik hier wel les had en of ik straks niet totaal afging als er een andere klas binnen kwam wandelen.
Ik ging met een snelle beweging door mijn haar en legde mijn hoofd op tafel, waarna ik mijn ogen voor een seconde sloot. Ik was de avond daarvoor in mijn bed gaan liggen, maar slapen ging gewoonweg niet. Ik had te veel stress aan mijn hoofd, te veel huiswerk en een moeilijke situatie thuis. Moeder doodziek op bed, vijf zusjes die ik moest verzorgen en daarmee opgeteld ook nog is mijn moeder. Ze had vorig jaar een ernstige vorm van blaaskanker gekregen en er was maar een kleine kans dat ze het zou overleven. Een traan liep geruisloos over mijn wang en zonder dat ik het doorhad volgde er meer.

De eerste bel luide en er kwamen al een aantal klasgenoten het lokaal in strompelen. Snel veegde ik mijn tranen weg, maar wist dat er een rode omranding zou blijven staan. Harry kwam zonder een woord te zeggen naast me zitten en steunde met zijn hoofd in zijn handen. Liam en Zayn gingen aan de andere kant van het lokaal zitten en keken met een vies gezicht naar Harry.
Wat zou er aan de hand zijn met die drie?

---

Eerste "echte" hoofdstukje, 't is best kort maar ik heb ook niet zoveel tijd en concentratie daarvoor :$

Reageer (4)

  • Hoothoot

    Poor LouLou!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ik heb een vermoeden over Hazza, maar ik ga het lekker niet vertellen(duivel)
    LYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(yeah)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden
  • CrazyLove2x

    Ahw arme Louis!:(. En wat heeft Harry gedaan?! :|. Ik lees even verder xD.

    1 decennium geleden
  • Nyara

    snel verder!

    1 decennium geleden
  • 4everNiall

    OMG!!! Eindelijk. Please snel vrder!(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen