Na het eerste optreden moest ik snel weer terug de make-up, dat vond ik erg jammer want ik wilde Niall heel graag zien optreden.
"Feliz waar zit jij met je hoofd?" vroeg Cat, "onder de make-up" antwoordde ik droog. Cat schoot in de lach "ik zal proberen op te schieten zodat je het volgende optreden nog kan zien" zei ze met een knipoog, toen mijn make-up zat kleedde ik me snel om en rende ik op mijn hakken terug naar Cat om de krullers uit mijn haar te halen.
Buiten adem plofte ik in de stoel neer, Cat draaide de krullers eruit en deed mouse in zodat de krullen bleven zitten. Ik liep naar de coulisse en zag dat Niall net klaar was, dat betekende dat er al een uur voorbij was en dat over twee nummers Zayn en ik weer moesten. "Ik was net te laat" lachte ik, "voor wat?" vroeg Niall verbaasd, "om je optreden te zien" legde ik uit. 

"jullie moeten zo op" zei een man tegen mij en Zayn na een paar minuten, voor ons waren Hazz en Lou maar door alle checks kon ik die ook niet helemaal zien. Maar het deel dat ik kon zien was onwijs leuk, ik vond hakuna matata altijd al leuk maar hun uitvoering was toch wel heel erg grappig.

Voordat we op moesten sprak Marc ons nog even toe "ik wil na de show de vraag horen of er meer is tussen jullie, dus speel vol overtuiging en gooi alles in de strijd!" zei hij en we moesten het podium op, we deden wat Marc ons had opgedragen en gaven alles. Ik moest eerlijk zijn dat ik de spanning zwaar voelde ook al was het gespeeld. 
Zoals geoefend zong het achtergrond koor het laatste stuk en en stonden Zayn en ik oog in oog. Onze gezichten kwamen steeds dichterbij elkaar en onze lippen raakten elkaar bijna toen het doek viel.

Reageer (1)

  • Celin

    Oeehh

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen