Vooraan aangekomen ik me om richting de rest van de klas maar het leek alsof hij de enige was naar wie ik kon kijken? Ik haperde, stamelde, alles te gelijk.
“Misschien moeten de andere vragen stellen” stelde ze voor toen ze merkte dat het me toch niet zou lukken. Ik knikte alleen maar.
Een meisje met lang blond haar stak haar hand op. Ik knikte naar haar.
“Okay, first you walk in with some hot boytoy on your arm and now it looks like you kinda know the cullens...” ze keek achter haar om Jaspers reactie te pijlen maar hij reageerde niet dus ging ze door.”Or I need you as my new best friend or you need to teach me.”
de hele klas lachte behalve Jasper... Hij... hij staarde alleen maar.
Ik antwoordde half lachend:”Well, Jacob the 'hot boytoy' like you call himis kinda my best friend in the whole world and well the Cullens... I'm pretty good friends with Edward and Bella so...” Ik keek vluchtig terug naar Jasper en in een flits zat zijn lijkwitte hand in de lucht.
“Charlotte right?” aauwtch dat deed pijn.
“What if a guy loves you so mush that he would die for you even if it's in some way not possible... but he brakes your heart and is really sorry about that.. would you forgive him?”
Men ogen vulde zich met tranen... Ik zag hoe de leerkracht bang afwachtte om in te grijpen maar dit moest ik alleen doen.
“Maybe, if he was man enough to dump me himself and not send his brother” de eerste tranen rolde langs de rand van men gezicht terwijl ik verder ging. “You didn't even care Japser... you didn't even care that I was hurt! The funny part is that we weren't even together.. why did you even ask?!” Het werd me te veel, alles leek in te storten. Ik wierp nog een laatste vertroebelde blik op Jasper en rende toen de klas uit. Ik liep naar de toiletten, wat erg moeilijk was door tranen die bleven stromen over men wangen. Ik staarde naar men eigen spiegelbeeld. Ik wreef onder men ogen de uitgelopen make-up uit. De deur ging terug open en dicht en mijn spiegelbeeld was niet de enige die ik nu kon zien

Reageer (3)

  • Troian

    aahhhhh sooo zielig(huil) *drama-drama-drama* Ze moet het vergeven!!! Dat moet gewoon!! want ze zijn geweldig samen en hij houdt van haar:( Maar ik ga nu echt stoppen met de keyboard onder te huilen en kwijlenxD

    XoXo

    1 decennium geleden
  • RedxAlert

    O faaack.
    Ik zou NEVERNEVEREVER
    voor de klas zijn gaan janken,
    maarja,
    ieder zijn ding x"D

    1 decennium geleden
  • Elucidate

    nog een reden om engels nie tof te vinden
    afgangxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen