Foto bij 44. || Rainbows ||

Higginatorheersbeestje; OH MY GAAAWD! toen ik je reactie las dacht ik zo van... 'ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk, ik ben wel vaker vrolijk, heel vrolijk, heel vrolijk, maar zo vrolijk was ik nooit!' toen ben ik meteen naar beneden gestormd en ben opzoek gegaan naar mijn Alfred Jodocus Kwak cd. Hier in huis luisteren we geen cd's meer, dus ik moest goed zoeken. K heb m niet gevonden! Straks ff verder zoeken, ik MOET hem vinden! er stonden van die leuke luister verhaaltjes op en van die leuke liedjes... Dat verhaaltje ging over een enge octopus in een busje vol met water en die wou dan allemaal kwade dingen doen met Alfred... vet scary... maar Alfred was ook zo verliefd op een meisjes eendje en das cute... OMG IK MOET DIE CD ECHT VINDEN! hij vliegt hij waggelt en hij zwemt, hij kwekt voor hem jou en kwakt voor haar, hij snatert heel wat bij elkaar, en als jij een liedje voor hem zingt, dan plonst dan duikt hij en dan zwemt, spetter spetter spater,lekker in het water, ga maar vast naar huis, hij komt een druppel later....
(H)

"Waarom?" vroeg ik klaaglijk toen Justin de ballonnen in de prullenbak smeet. "Omdat we overlast veroorzaken, en een puinhoop van onze kamer maken." antwoordde Justin. Ik keek de kamer rond. Afgezien van de appelmoes in mijn bed en de rommel die ik veroorzaakt had toen ik mijn tas leeg haalde; leek de kamer in orde. "Waar moet je vannacht nou slapen dan?" vroeg hij. Maar aan zijn gezicht kon ik zien dat hij het antwoord al lang wist. "Bij jou." zei ik grijnzend. Hij bloosde en keek weg. "Of moet ik soms op de grond slapen... Mag ook hoor." plaagde ik hem grijnzend. "Nee nee!" riep hij snel en keek me en beetje boos aan. Ik hoorde mijn Iphone een irritant geluid maken en rende ernaar toe om te kijken wat het was. een sms van Thobias.

Hoezo is Justin bij jou?!

Ik slikte en keek naar achter naar waar Justin stond. Hij had het Thobias niet verteld. Hij had hem niet verteld dat hij iemand anders leuk vond. "Je hebt het hem niet vertelt?" vroeg ik aan Justin. Ik moest het gewoon even uit zijn mond horen komen. Ik was een beetje teleurgesteld in hem. Ik had wel verwacht dat hij het zou vertellen... "Wie wat niet vertelt?" Justin kwam naar me toe en hurkte naast me neer, aangezien ik op de grond zat. "De reden waarom je het uitmaakte, aan Thobias." zei ik alsof hij dat had kunnen weten. Hij keek me met grote ogen aan. "Heb jij nog contact met hem?" vroeg Justin en sprong verbaasd op. "Euh, ja?"
"Waarom?!"
"Omdat hij ook een vriend van mij is!" riep ik en mijn stem sloeg over. Waar bemoeide hij zich mee? Ja oké, het was zijn ex. Maar dat betekende toch niet dat ik geen contact met hem mocht hebben?!

Reageer (6)

  • Higginator

    loooool succes met zoeken!!

    Wedden Thobias gaat hun opzoeken, vermoord hij Jussie en leven Niall en Thobias lang en niet gelukkig omdat Thobias Niall dwingt tot een relatie.. ;c
    MAG NIET GEBEUREN :O

    Die Japanse versie is sexy xdd

    1 decennium geleden
  • ardjan

    samen in bed... ^^
    anywho, justin moet niet zo jaloerserig doen dat niall nog contact heeft met thobias(N)
    haha die emoticon is geniaal XD
    (N)(N)(N)(N)(N)(N)(N)(N)(N)(N)(N)(N)(N)(N)(N)(N)(N)(N)(N)(N)
    hahaha sorry XD

    1 decennium geleden
  • 4everNiall

    Oehhhhhh verder!!! Ik wil stukje van Niall en Justin in bed!!
    Trouwens die japanse versie is egt koel!

    1 decennium geleden
  • Bellum

    Niall + Justin in 1 Bed...
    Dat kan niet goed komen xD
    Ik ben nu de hele tijd “Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk was ik nooit“ enz. Aan het zingen :P

    1 decennium geleden
  • Perv

    Omg scary dingen in een busje? Word zijn kop er langzaam afgehakt en spuit er regenboogbloed uit? SCARYYYYYYY

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen