Foto bij 47. || Rainbows ||

Roses1Dieheersbeestje; is goed joh ;) en oranje is cool! en ja hoop ik ook :D wat bedoel je met 'dè film'? gaat dit over mn story of over iets anders?

sorry heersbeestjes, geen horror ;) en geen titanic...

BESTE HEERSBEESTJES! het lijkt me leuk om te weten wie het oudste en wie het jongste Heersbeestje is, dus (als je wil) zet dan ff je leeftijd in de reactie. als niemand dat doet; ga ik het zelf wel uit zoeken :) heb k wat te doen.

luff mn heersbeestjes (H)

"Wat voor film wil je kijken?" vroeg ik toen ik Justin zag zoeken in de lijst. "eeuhm, ik weet wel een leuke... Maar... Oh wacht deze lijkt me lol! " riep Justin en bleef hangen op 'Looneytunes back in action'. Die had ik al een keer gezien. Maar hij was inderdaad wel grappig ja. "Die ken ik al, is wel grappig." deelde ik Justin mee en schonk er een glimlach achteraan. "Oké, die kijken?" stelde Justin voor. Ik knikte en Justin klikte hem aan. Ik kroop dichterbij Justin en maakte het me comfortabel aangezien ik straks niet last van mijn nek wou hebben of zo. Dat heb ik heel vaak; dan zit ik verkeerden heb ik de volgende dag last van mijn nek. Echt heel irritant.
"Hebben we iets lekkers?" vroeg ik Justin. Ik snapte niet precies wanneer hij al deze speeltjes had uitgevonden; maar wat maakte het ook uit?
"Euh ja, kijk maar even in de mini-koelkast." zei Justin en gebaarde naar een klein glimmend rood kastje in de hoek van de kamer. "Awesome!" reageerde ik en veerde op uit het bed. Ik liep naar het koelkastje. Ik deed hem open en keek wat we hadden. Cola, Sinas, Sinaasappelsap, en... BEN&JERRY IJS! Ik pakte vrolijk de bak uit het koelkastje en nam het mee naar het bed. Hmmm, hoe gingen we dit opeten? Mijn enige lepel zat onder de appelmoes. En ik had geen zin op weer op te staan. Ik keek om me heen. Wat was binnen handbereik en kon ik gebruiken als lepel? Op mijn nachtkastje stond een klein lampje. Ik draaide het plastic lampenkapje eraf en keek tevreden naar mijn lepel-vervanger. "Eet je nou ijs met een lampenkap?" vroeg Justin en startte de film. "Jup. Ook wat?" bood ik aan en hield de lampenkap met ijs erop voor zijn neus. Hij glimlachte en nam een hap.

Reageer (8)

  • HipsDontLie

    ik ben 80 als ik klaar ben met lezen xD
    op dit moment 14

    1 decennium geleden
  • Higginator

    Dude, ik had dit hele hoofdstuk ook nog niet gelezen, en volgens mij ben ik het jongste heersbeestje, ben 12 muh. over 18 dagen 13 lol (:

    1 decennium geleden
  • Bellum

    IK GING EVEN KIJKEN OF IK HAD GEREAGEERD EN RAAD EENS?
    IK HEB DIT HELE HOOFDSTUK NOG NIET GELEZEN :“(
    Ik ben 13 btw...

    1 decennium geleden
  • KIER_

    Verderr. <3

    'k ben 15.

    1 decennium geleden
  • Ilovemyself

    ^^ Awww
    I Love them (H)
    Ik ben 17

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen