Foto bij 52. || Rainbows ||

neeeeeee ga niet dood JoyceHoranheersbeestje! :'(
hier een chappie (H)
luff my heersbeeeeeeeestjes (K)

"Justin?" Hij had zijn ogen open, maar reageerde op geen van mijn woorden. Ik sprong uit bed toen Justin de kamer uitliep. Ik liep hem achterna en zwaaide vlak voor zijn ogen, maar hij knipperde niet eens.
Een lichtje in mijn hoofd ging branden. Hij slaapwandelde! Hoe geniaal! Ik ging naast hem lopen en liep achter hem aan toen hij de hotelkamer verliet. Ik had ergens gehoord dat je slaapwandelaars niet wakker mocht maken. Dus kon ik net zo goed genieten van dit overheerlijke gestoorde moment. Justin ging voor de lift staan en ik drukte op het knopje. daarna stapten we samen de lift in. Justin drukte op het knopje van de begane grond. Leuk, wegingen naar de lobby... Ik ons ondergoed.
In de lobby aangekomen, keken de mensen daar ons vreemd aan. Er zaten vijf mensen. 1 Meisje van onze leeftijd, die begon te giechelen om onze verschijning. Een jongen van een jaar of 25 die gewoon door gin met zijn strip lezen en af en toe een rare blik op ons wierp. Een stel van rond de dertig die het hilarisch leek te vinden en de receptioniste. "Euh, heren, wat is hier gaande?" vroeg de vrouw streng. Maar ik zag haar stiekem toch naar Justin's wasbordje gluren. De gluiperd. "Mijn vriend hier, is aan het slaapwandelen. En ik mag hem niet wakker maken. Dus loop ik met hem mee zodat hij zich niet verwond of iets dergelijks." glimlachte ik. De vrouw trok haar wenkbrauw op. "Konden jullie dan niet iets meer kleren aantrekken?" vroeg ze. Agh mens, alsof jij dat zou willen... Dacht ik sarcastisch en rolde met mijn ogen. "We lagen al op bed." had ik als excuus. Het meisje van onze leeftijd stond op. Justin begon weer te lopen, hij ging naar de trap. NOOOO! Ik wil niet met de trap...

Reageer (11)

  • DiamondWhite

    Thaha! Love your story! Jiall is sooo cute! <333

    1 decennium geleden
  • 4everNiall

    Whahahaha ik leef nog hoor, maar het zal nie lang meer duren...tamtamtam.
    Ik haat trappen ook. Ze zijn dodelijk vermoeiend!
    Traphaters 4ever!! xD

    1 decennium geleden
  • KIMJIWON

    Omg ik ga altijd met de trap..
    Ik ben zegmaar.. Bang.. Van liften...
    HAHAHAHAHA ik ga toch in the tower of terror omda ik een badass ben.
    HAHAHAHA DALIJK GAAT JUSTIN NIALL ZOENEN EN AANRAKEN ENZO IN ZIJN SLAAP OMG lol maar jij bent de schrijver.. Teehee
    Houdoe
    X

    1 decennium geleden
  • Perv

    Stairway to heaven..........................................

    1 decennium geleden
  • niambrownies

    Muwhahaha geniaal (:
    xxx snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen