Foto bij Etappe 2 Road Block

Cristiane was om 15:01 begonnen met de Road Block ze moest doedelzak leren spelen dat was erg moeilijk. Romy en Ryan en Xander en Jurict kwamen vlak daarna. Hun begonnen 12 minuten later. Xander en Romy deden deze proef. Vlak daarna ook Cafer en Akin. Akin ging het proberen. Om 15:33 waren deze 4 teams nog steeds bezig. En Cristiane was klaar ermee. Ze mochten de nieuwe cleu krijgen.

Route Information.

Ga naar het Glasgow Stadium om intechecken bij de pit-stop. Het laatste team is misschien geelimineerd.
.

Nelly en Lee zaten nog steeds in de auto en hadden net de file ontweken die in Glasgow was onstaan. Madelein en Sascha zaten er precies in. Maar Nelly en Lee waren de weg kwijt ze reden in rondjes en kwamen steeds bij hetzelfde terecht ze vroegen de weg aan iemand en probeerde zo verder. Lilith en Davin hadden geluk ze kregen geen boete maar een waarschuwing. Om 15:43 gebeurde er 2 dingen tegelijk Jark en Charles kwamen bij de Cathedraal. En Cristiane en Ilias bereikten de Pit-Stop.

"Cristiane en Ilias jullie zijn team nummer 1". "OMG wij zijn goed" schreeuwde Cristiane. "Als winaars van deze etappe winnen jullie een reis naar Rio de Janero met kaartjes voor de Olympische Spelen + Openingsceremonie en sluitingsceremonie in 2016".

Net nadat Jark en Charles begonnen waren gingen Cafer en Akin ervandoor. Om 15:44 kwamen ze aan bij Marc. "Cafer en Akin jullie zijn team nummer 2, helaas zijn jullie niet eerste geworden en moeten jullie hier de 30 minuten wachten voordat ik jullie kan inchecken.

Nikki en Daniel kwamen aan op het plein om 15:46 en Willem en Ally om 15:49. Nikki en Willem gingen de doedelzak spelen. 1 minuut later kwamen ook Lilith en Davin binnen. Lilith speelde op de doedelzak.
Het ging heel moeilijk voor Nikki maar Romy was ook al bijna een uur aan het spelen. Om 15:58 kwamen Ben en Allicia aan en daarachter Madelein en Sascha die de file getroseerd waren. Allici en Madelein gingen spelen.

Alleen Nelly en Lee probeerden en nog te vinden en na 7 uur en 27 minuten kwamen ze eindelijk aan doodop natuurlijk. Lee begon gelijk met de doedelzak om 16:07. er stonden 9 teams 12 minuten lang te spelen om 16:21 met nog 3 minuten te gaan voor Cafer en Akin waren Xander en Jurict klaar met spelen en verlieten het plein net als Romy en Ryan. Het was 16:24 Willem en Ally vertrokken al met ene geweldige tijd richting Marc. En Marc checkte Cafer en Akin in. Zij hadden het geweldig gedaan heel veel ingehaald. Om 16:28 kwamen Xander en Jurict als derde over de streep. Romy en Ryan waren vierde Willem en Ally verrasend 5e en Jark en Charles waren 6e.

Madelein en Sascha waren na 41 minuten klaar en gingen er ook vandoor.
Net gevolgd door Nikki en Daniel en Ben en Allicia. Madelein en Sascha checkte in als 7e. Het was spannend Nikki en Daniel en Ben en Allicia moesten rennen naar Marc uiteindelijk waren het Nikki en Daniel de 8ste plek hadden gekregen en Ben en Allicia de 9de. Nog 2 teams over Lilith en Davin en Nelly en Lee. Het was heel spannend. Lee had het nog niet onder controle terwijl Lilith een melodie speelde die goedgekeurd werd. Ze gingen weg en om 17:08 kwamen ze aan bij Marc plaats nummer 10. Pas om 17:17 kwamen Nelly en Lee bij Marc. "Nelly en Lee jullie zijn het laatste team dat gearriveerd is en helaas zijn jullie afgevallen". "Het is jammer maar ik wou altijd al Engeland doorkruisen en dat is me gelukt het was een leuke tijd" zei Nelly. Lee maakte nog een grapje "Aaah dan moeten we overmorgen weer werken haha".
En met gelacht verlieten Nelly en Lee team nummer 4 The Amazing Race Quizlet.

Eindstand Etaooe 2.
1e plaats: Cristiane en Ilias 15:43
2e plaats: Cafer en Akin 16:24
3e plaats: Xander en Jurict 16:28

4: plaats: Romy en Ryan 16:31
5e plaats: Willem en Ally 16:34
6e plaats: Jark en Charles 16:38
7e plaats: Madelein en Sascha 16:50
8e plaats: Nikki en Daniel 16:51
8e plaats: Ben en Allicia 16:51
10e plaats: Lilith en Davin 17:08
11e plaats: Nelly en Lee 17:17 afgevallen

Nog 10 teams over naar welk land gaan we de volgende aflevering. Dat lees in Etappe 3 van Glasgow naar ?????????

Reageer (1)

  • Wentz

    OMG AWESOME

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen