Heey nog even een xtra lang hoofdstukje voor ik weer rijles heb.

Ik wilde m in eerste instantie in twee delen doen en de andere morgen pas activeren maar ja ik heb jullie even laten wachten dus jullie verdienen een lang stuk

We lieten elkaar los en liepen het podium af, "dat was geweldig!" riep Marc enthousiast. We bedankten hem en ik liep weer naar Catherine om voor de laatste keer mijn haar en make-up te laten doen voor het laatste optreden van vandaag.

Met mijn haar ubersexy in de krullers (oma kapsel staat me nog goed ook) besloot ik even snel een frisse neus te halen, Cat ging niet mee want die moest haar verslag maken, dus ik liep alleen. 
Ik was hier ondertussen al zo vaak geweest dat ik de weg uit mijn hoofd wist naar de buiten ruimte, ik deed de buitendeur open en zag Zayn staan. "hey" zei ik, "hey, leuk je haar zo" lachte hij, "ja hè, ik denk dat ik het maar zo ga houden" lachte ik.
Ik pakte mijn iphone en ik keek even op twitter, "oh my god, we zijn een trending topic. Oh en we hebben een naam; Zaliz" zei ik verbaasd, Zayn schoot in de lach. Oké eigenlijk was het best grappig en ik begon ook te lachen "wel snel trouwens" dacht ik hardop en Zayn was het er mee eens. "al uit gerookt?" vroeg Niall die de deur open gooide, "oh hey" zei hij toen hij mij zag. "hey, alles goed?" vroeg ik, "ja hoor met jou?" vroeg hij. Ik zei dat het mij ook goed ging en er viel een stilte, die werd onderbroken door Louis die hyperactief de deur open gooide "oh is dit de nieuwe hangplaats?" lachte hij. "ik kwam hier altijd voor wat frisse lucht en rust maar dat is nu verledentijd" zei ik nep boos, "sorry" mompelde Niall, "het was maar een grapje hoor, het is meer om dat gestress van binnen te ontkomen" legde ik uit. "en in je kleedkamer dan?" vroeg Lou, "ik was alleen maar Cat van haar werk aan het houden" lachte ik.
De pauze was voorbij en ik kleedde mezelf snel om voordat ik de krullers liet uitdraaien door Cat, ze had mijn lippen knalrood gestift  en mijn ogen zwart opgemaakt. Met de hele outfit compleet leek ik qua style best wel op Olivia Newton-John in het nummer van Grease, alleen hadden we wel voor gewone rode pumps gekozen.

Ik liep het podium op en de zenuwen verdwenen, "tell me about it, stud" begon ik. Eigenlijk hadden we veel lol in dit nummer en we lieten ons ook lekker gaan. 
Toen we na het nummer van het podium afliepen kwamen Desmond en Paul op ons af gelopen, "jullie hebben zo een interview en met zo bedoel ik over een minuut of 2" begon Paul. Toen ook de andere jongens aankwamen lopen bleek dit niet de bedoeling te zijn, "het interview is met Zayn en Feliz jongens" zei Paul weer, "Des, als het album af is neem ik vakantie, ik ben verrot" meldde ik mijn manager, "voor ons geld het zelfde Paul" zei Lou. 

"ik wil beginnen met te zeggen dat jullie geweldig waren" begon de presentatrice tegen ons, "Dankje" zeiden Zayn en ik in koor waardoor we moesten lachen. "jullie zijn wel erg goed op elkaar afgestemd" zei ze met een ondertoon waardoor ik wist waar ze heen wilde, " ja dat krijg je als je veel tijd samen doorbrengt" lachte Zayn. "ja want jullie waren ook buiten de repetities om veel samen de afgelopen tijd" zei Carol, "dat klopt, ik kan het erg goed vinden met de jongens" zei ik lachend alsof ik niet doorhad waar ze op doelde. "wat zijn jullie plannen voor de komende tijd?" vroeg ze weer, "het album afmaken nog een paar clips opnemen en dan lekker  op vakantie" zei Zayn, "en bij jou Feliz?" vroeg ze, "ja eigenlijk pressies het zelfde, ik ben echt toe aan vakantie" lachte ik. "oh gaan jullie samen op vakantie?" vroeg Carol glunderend, "Ja Feliz ga gezellig mee!" riep Louis die vanaf een afstand mee zat te kijken.
Toen zowel de camera als Carol zich naar Louis draaide seinde ik achter hun rug dat hij naar ons moest komen. Louis liep naar ons toe en kwam erbij zitten, "nou het was niet de bedoeling, maar het is geen slecht idee om met de jongens mee te gaan" lachte ik.
Dankzij Lou zijn hulp had het interview een hele andere wending gekregen en daar was ik erg blij om, toen het interview was afgelopen liepen we lachend terug naar de kleedkamers. "kom je nog even chillen in  onze kleedkamer?" vroeg Louis, "waarom ook niet" lachte ik.
Lou haakte zijn arm in de mijne en begon te huppelen, lachend huppelde ik mee op mijn torenhoge knalrode pumps. We huppelden langs verschillende camera's maar het interesseerde ons niks, maar ook van dit soort dingen krijg je roddels en verhalen. Dus of het erg verstandig was wat we deden?

Reageer (1)

  • Celin

    Haha, dan roddelen ze over Niall en feliz, Lou en Feliz en Zayn en Feliz!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen