Foto bij Chapter 18

Finally! Sorry voor het lange wachten! Vanavond nieuwe update!
~
Reacties? :$

Sammy POV
De volgende dag word ik heerlijk wakker, ik verkeer in een soort roes. Ik denk na over hoe het gisteren allemaal gegaan is en kreeg weer een glimlach op mijn gezicht. Ik sms Noah of hij zin heeft om naar mij toe te komen, ik heb hem immers al zo lang niet meer gezien. Noah sms’t direct terug dat hij er over een half uurtje is. Ik raak een beetje in paniek, haal ik het wel om zo snel te douchen en me om te kleden? Een half uurtje later weet ik dat ik dat prima haal. Ik hoor iemand de trap omhoog komen en weet dat dat Noah is, hij is namelijk al zo vaak bij ons thuis geweest dat hij altijd vanzelf naar me toe komt.
“Hee Noah! Hoe gaat het?” vraag ik hem, terwijl ik mijn laatste aanpassing doe aan mijn haar.
“Hee Sammy! Ja goed hoor, met jou ook? Ik heb je echt lang niet meer gezien!” zegt hij.
“Nee inderdaad. Wat gaan we eigenlijk doen nu?” vraag ik hem.
“Zullen we naar de stad gaan? Ik heb nog van alles nodig eigenlijk!” zegt hij.
En zo zitten we een kwartiertje later op de fiets richting de stad. Onderweg praten we honderduit over de roddels van het dorp, wat hij allemaal heeft meegemaakt op school. Het is super gezellig. Als we in de stad zijn, voel ik mijn mobiel trillen. Ik kijk op mijn mobiel en zie dat ik een app heb van Chris. Ik begin direct te glimlachen. Noah, de nieuwsgierigheid zelve, vraagt direct aan me wie het is. “Nou, ik moet je eigenlijk wat vertellen,” zeg ik. Ik vertel hem het hele verhaal over Nicolai en daarna over Chris en over onze date gisteren. “Zo zo, een voetballer!” reageert hij. Hij heeft eigenlijk helemaal niks met voetbal en vindt het volgens mij ook niet zo leuk dat ik Ajax zo goed volg.. “Haha, ja ik weet hoe jij erover denkt.. maar tot nu toe gaat alles nog goed!” zeg ik. “Gelukkig, ik ben blij voor je Sammy!” zegt hij. “Maar hoe zit het eigenlijk met jou in de liefde?” vraag ik hem. “Oh, als altijd.. niks bijzonders!” Ik ken Noah al zolang, en ik weet dat hij een paar jaar geleden zijn buurmeisje super leuk vond.. hij durfde alleen nooit iets met haar te doen. Uiteindelijk heeft zij een vriend gekregen en heeft hij volgens mij nooit meer iemand leuk gevonden.. best zielig eigenlijk!

“Mam! Ik ben thuis!” roep ik naar mam, als ik thuis ben. “Hallo! Hoe was het in de stad?” vraagt mam. Ik vertel haar wat ik heb gedaan en ga dan naar boven. Ik realiseer me ineens dat ik Chris niet meer terug heb geappt. Snel stuur ik hem iets terug. Ineens denk ik aan Nicolai.. hoe zou het met hem gaan? Ik stuur hem een appje Hee Nic! Ik hoop dat je even wilt reageren :$ Ik vroeg me af hoe het met je ging? Ik vind het nog steeds rot hoe het is gegaan tussen ons! Liefs!

Reageer (2)

  • xlhovee

    Leuk! Verderr

    1 decennium geleden
  • MERTENS14

    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen