mevrouw Veringa heeft nieuws, maar wat voor nieuws?

Willen jullie ook tips geven, en zeggen als er typfouten instaan?
Alvast bedankt.

'Elvyne, er is iemand die je graag zou willen adopteren, een man van een jaar of 50, een beetje nette man, en hij heeft gezeldschap nodig.'
ELvyne's mond zakte open en ze dacht, sinds wanneer wil iemand mij addopteren, ik leef al mijn hele leven van 14 jaar in het weeshuis, en nu ga ik eruit, ik, Elvyne de Elementa. Haar gedachten werden onderbroken door mevrouw Veringa die zij dat ze haar mond dicht moest doen en naar de hal moest gaan, waar de man zat. ELvyne herstelde zich snel maar ging toch nog een beetje verbouwereed naar de hal, en zag daar de man van een jaar of 50 zitten.
Ze liep naar hem toe en ging voor hem staan. 'Hallo meneer, mijn naam is Elvyne de Elementa, en u bent...' De man keek ELvyne aan, hij had haar niet horen aankomen.'Sorry, mijn naam is Michael Magic, en ik wil graag dat jij, en nog 2 andere meiden bij mij komen wonen, als we bij mijn huis zijn, Casa Magic, vertel ik je meer, en ik heb maar 3 regels:
1. vragen worden altijd beantwoord, en anders met een uitleg waarom dat niet kan.
2. luister naar wat ik te zeggen heb, maar alleen als het nodig is.
3. als je mij bij m'n achternaam noemt, noem mij dan mister Magic.
Oké, pak je spullen maar, dan halen we de andere 2 meiden op, Fay lè Animalia en Aine Flora, deze 2 meiden zijn ook 14, en hebben net als jij, een bijzondere naam. Maar dat leg ik in Casa Magic nog wel uit.

Reageer (1)

  • aquafresh

    je vergeet soms de de sluitingskomma's te doen, als je niet begrijpt dit bedoel ik: ''
    verder is het HEEL goed

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen