Foto bij O1O | Justin D. Bieber

Weer een chappie, toffee's! (Volgens mij moet ik echt kappen met die toffee's voor het slapen....)

Niall sprong geschrokken achteruit, shit mijn vader was thuis! Snel duwde ik Niall richting het balkon.
'Niall blijf daar, en wat je ook hoort... Blijf daar maar gewoon' snel maakte ik de deuren open duwde Niall naar binnen en sloot ze weer. Ik ging achter mijn laptop zitten, mijn kamer deur vloog open. Daar stond mijn vader, in zijn nette pak.
'Ik ben 3 week weg, ik moet op zakenreis naar amerika' zei hij, gelukkig leek hij vrij rustig.
'O-oke' stotterde ik, bang voor een van zijn woede aanvallen. Oh shit, ik zag iets bij hem knappen. Hij stormde op me af en sloeg met zijn vuist vol in mijn gezicht, door de klap viel ik van mijn stoel.
'OKE WIE? IK HEB JE TOCH MANIEREN GELEERD, ROT KIND' schreeuwde mijn vader boos, terwijl hij me in mijn buik schopte. Ik hapte naar adem, hij trapte nog een keer tegen mijn hoofd. Ik voelde iets warms langs mijn oog glijden.
'ZEG HET!' schreeude hij weer, ik probeerde adem te halen.
'O-oke... V-vader' kreunde ik van de pijn, dit leek hij goed genoeg te vinden want na nog een keer op mijn enkel te strappen liep hij de deur uit. Niall kwam naar me toe rennen, en liet zich naast mij vallen.
'Oh my god, Justin. Zeg iets!' zei hij half huilend.
'Niall' kreunde ik.
'Wat m-moet ik d-doen' snikte Niall, ik ademde diep in en probeerde antwoord te geven.
'Help me... Even omhoog...' zei ik buiten adem, Niall sloeg 1 arm om mijn schouders en de anders schoof hij onder mijn knieën. Hij tilde me op om me voorzichtig op het bed neer te leggen, ik kreunde van de pijn toen mijn rug het matras raakte.
'Sorry, sorry, sorry' piepte Niall, 'Ik pak wel even een paracetamol voor je' voegde Niall er aan toe en hij liep weg. Nu had ik even tijd om te kijken wat mijn verwondingen waren. Ik gleed voorzichtig met mijn vingertoppen over mijn gezicht, mijn mondhoek was gescheurd en er liep bloed uit mijn neus. Ik gleed over mijn wang naar mijn brandende wenkbrauw, er zat een snee in mijn wenkbrauw. Gelukkig waren de wonden op mijn gezicht niet zo ernstig, mijn vader had wel eens mijn neus gebroken op 3 plekken.

Reageer (8)

  • DoraWalrus

    waw. echt heel aangrijpend. zat half te flippen hier.
    snelverder x

    1 decennium geleden
  • niambrownies

    Omfg .. Whaat tha...
    Dit is zo zielig. poor jussie ;(
    x

    1 decennium geleden
  • Robbers

    Verder

    1 decennium geleden
  • HEERSBEESTJE

    :'(
    snel verder!

    1 decennium geleden
  • Chipitos

    Omg wat zielig..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen