Foto bij Ticket 5.

Aangezien ik op 31 December jarig ben, en dat al dicht in de buurt is, kuche kuche, ben ik op zoek naar cadeaus. Ik vind het leuk om cadeaus te zoeken, dus vandaar. Ik ga een 'wreck this journal' boek vragen KLIK HIER OM HET TE ZIEN. Ook ga ik een 'A Line A Day' boek vragen. Dat is een boekje die je 5 jaar lang bij houd, je schrijft elke dag kort iets op. Vind ik leuk voor later. KLIK HIER OM ALAD TE ZIEN. Misschien is dit ook wat voor jullie? Ik zou het tof vinden dat ik lezers heb aangespoord dit te doen! Beginnen we met zijn allen op 1 Januari 2013 aan ons 'A Line A Day' boek! haha!
Wow, we staan op 1. Sommigen zullen denken 'pff, meen je dat nou? sta je daar versteld van?', ja, dat sta ik. Ik ben zo trots, blij en gezegend met jullie!
De stukjes zijn zo kort omdat ik liever kort en krachtig schrijf en meer activeer dan dat ik een uur bezig ben met dingen te bedenken voor een sutkje van 1000+ woorden.
LOVE & ROCKETZ.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (27)

  • VeerleClifford

    Awh, liam is zoo lief(H)
    Maar waarom kan ze beter een vriendin hebben, dan een vriend?

    1 decennium geleden
  • xTeamNarry

    Wreck this journal is SUPER AWESOME !! Door jou verhaal heb ik hem besteld, en ik ben verslaaft xD A Line A Day vind ik minder, maar toch bedankt !! Geweldig verhaal trouwens ! Al 3e keer dat ik m lees, nog steeds geweldig !!

    1 decennium geleden
  • FrannieSuggy

    mijn vriendin had het er over maar ik kon hm niet vinden

    OMG ik ga hm bestellen

    verder je verhaal is top

    x

    1 decennium geleden
  • Spongebobb

    Nawh, Liam is echt een cutie! <3

    1 decennium geleden
  • Ro

    A Line A Day spreekt me aan! Eén verbetering, de taalnazi die ik ben; wouden = wilden. Wouden zijn bossen. (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen