Foto bij De 100e Hongerspelen - 75

Ze wilde haar zien, zien hoe ze reageerde als Katniss plots voor haar neus stond. Ze miste haar vriendin. Maar tegelijk was ze er ook nog niet helemaal uit of ze haar kon vertrouwen.


Katniss opende de deur van het hoofdkwartier van de spelmakers. Amethyst, die net op het punt stond naar huis te gaan, duwde haar snel weer buiten.
“Snow is hier, je kan nu niet binnen”, siste ze.
“Ik heb het recht om een van mijn tributen een sponsorgift te sturen”, zei Katniss verontwaardigd.
“Ik haal de hoofdspelmaakster, wacht hier”, zei Amethyst. Ze ging terug binnen en kwam wat later buiten met Peli Holaine.
“Sorry, Snow zou ontploffen als hij je binnen zag”, zei die. “Zeker omdat Adriënne binnen is, Snow heeft opdracht gegeven er voor te zorgen dat ze uit je buurt blijft.”
“Maar…”, protesteerde Katniss.
“Wat wilde je opsturen?”, vroeg Peli.
“Een medicijn voor Ian.”
“Dat hadden we al verwacht, het staat klaar. Heb je geld?” Katniss knikte. Peli noemde het bedrag, het was ontzettend duur, maar toch had Katniss nog geld over. Ze bedankte de sponsors in stilte. “Het is het beste dat we kunnen sturen, maar het zal zijn arm niet helemaal genezen, dat kan pas buiten de arena”, waarschuwde Peli.
“Goed”, zuchtte Katniss.
“Ik stuur het meteen, ga maar weg zodat Snow je niet tegenkomt.” Katniss knikte met tegenzin. Ze ging weer naar de kamer waar ze alles kon volgen. Peli ging het hoofdkwartier in.

***


Vania bekeek de inhoud van de verbanddoos.
“Ik weet eerlijk gezegd niet goed wat ik aan je wonde kan doen”, zei ze aarzelend. “Afdekken met een windel natuurlijk, maar…”
“Kijk!”, riep Rue op dat moment. Een zilveren parachute dwarrelde naar beneden. Seija greep hem en bekeek de inhoud.
“Wauw Ian, jij hebt geweldige sponsors, dit moet een fortuin gekost hebben”, mompelde ze. Ze gaf het aan Vania. Er zaten drie dingen in: een zalf, drie gevulde spuiten en een potje pijnstillers.

Wond uitkuisen, zalf dun smeren, een spuit per dag, afdekken. Pijnstillers als het nodig is, maximum twee per dag, halve dag tussen laten.

Reageer (6)

  • NEWgirlS

    vindt ik ook xD e-zie reactievan Eef95

    1 decennium geleden
  • Eef95

    :p Nou Peeta heeft het met minder moeten doen en was er erger aan toe. Het komt wel goed met Ian.

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Meiiore

    Snel verder!!! Het duurt al veel te lang!

    1 decennium geleden
  • xKimberley24

    JEEJ
    SNELVERDER

    1 decennium geleden
  • AyaMalik

    OMG!! Snel verder (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen