Oke, ik heb slecht nieuws. Ik heb het gevoel dat dit verhaal niet echt gaat werken dus ik denk erover om ermee te stoppen. Ik heb een oud verhaal teruggevonden op mijn laptop en misschien wil ik daar wel mee verder. Maar ik wil jullie mening horen. Denken jullie dat dit verhaal ooit succesvol gaat zijn of moet ik mijn andere beginnen?

Al heel haar leven dragen de ouders van Liv een geheim met hen mee. Een geheim dat al meer dan 23 jaar verborgen gehouden wordt voor Liv, een ambitieuze actrice. Maar wat als haar ouders sterven in een auto-ongeval? Zal het geheim voor altijd geheim blijven of zal Liv te weten komen dat ze eigenlijk dood hoort te zijn? Alsof het nog niet genoeg is dat ze zich constant bekeken voelt, is er ook nog de mysterieuze Tom Kaulitz. Zal hij haar kunnen helpen? Zal hij begrijpen dat de wereldberoemde actrice haar hele leven één groot toneelstuk is? Of is zijn liefde voor de schone Hollywoodster een evengroot toneelstuk als haar leven zelf? Haar leven zal na de dood van haar ouders nooit meer hetzelfde zijn, maar zal ze het geheim ontdekken? En zal ze ermee kunnen leven of zal de schrik en de angst haar alsnog doden? Allemaal vragen, vragen die ze moet zien op te lossen voordat Tom er genoeg van heeft. Wat ze hij wilt immers niet eeuwig op haar wachten...


Reageer (5)

  • Eyka

    Hmm, ik heb je reactie op zonet gezien.. en misschien is het niet slecht om een pauze in te lassen, you never know (: Je hebt in ieder geval alle tijd om na te denken wat je wil. Moest je ooit hulp nodig hebben, je mag altijd m'n mening vragen ofzo! En ik kijk uit naar je andere verhaal (':

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Ik ben het eigenlijk geheel met Seelisch eens.
    Je moet doen wat jij wil, als je liever dat andere verhaal gaat schrijven, moet je dat doen. Maar ik zal het zeer zeker jammer vinden, want ik lees dit verhaal met veel plezier. En je moet ook echt onthouden dat je voor jezelf schrijft, als jij tevreden bent met je verhaal, heb je in feite al succes.

    Als je met dat andere verhaal begint, mag je het me zeker laten weten! Ik ga het dan zeker volgen.

    xxx

    1 decennium geleden
  • onlyone

    Ik heb al heel wat ideeën voor dit verhaal, maar ik denk dat het er gewoon teveel zijn. Ik heb teveel ideeën om in dit verhaal te stoppen, want ik ging er in het begin vanuit dat het voor 4 verhaallijnen zou zijn maar het is inderdaad heel wat langdradig dan. En ik denk dat ik dan maar gewoon een pauze inschakel, want ik heb de klik niet meer met dit verhaal.

    1 decennium geleden
  • Eyka

    Oke. Van schrikken gesproken.
    Eerst en vooral, als je van plan bent dat andere verhaal uit te werken, mag je me sowieso waarschuwen. Het idee spreekt me wel aan.
    Ten tweede, over dit verhaal. Je moet doen wat jij voelt dat je moet of wil doen. Als jij écht iets van dit verhaal wil maken, dat moet je dat doen. In eerste plaats schrijven we nog altijd voor onszelf, niet voor onze lezers, abo's of het aantal kudo's dat we per dag krijgen - hoewel we dat er zo graag bij nemen.
    Of dit verhaal iets kan worden? Dan vraag je mijn eerlijke mening?
    Wel, dit verhaal kán iets worden, als je er iets van maakt. In de zin van, als je een verhaallijn, plot hebt in het algemeen, als je weet waar je naartoe wil, of iets hebt om aan vast te houden.
    Ik heb dit verhaal graag gelezen, en ik zou het ook blijven lezen moest je verdergaan. Wat je dan misschien wel kan doen is het aantal pov's beperken, want nu had je er wel veel, wat soms ingewikkeld was. Of gewoon overschakelen naar de alwetende hij/zij-verteller. Maar dan zou je alles moeten gaan herschrijven, en het hangt van jou af of je het waard vindt natuurlijk.
    Anyway, geef het schrijven niet op, als je niet echt wil. Of denk er gewoon goed over na. Ik heb mijn eigen fanfiction over BK hier zowat een jaar - ja EEN JAAR - in de steek gelaten. En sinds kort ga ik er weer mee verder, beter dan ooit. Dus een pauze kan je altijd goed doen qua creativiteit.
    I know, ik en mijn lange reacties. Ik ga het NOOIT leren, but that's me. Laat me maar weten wat het geworden is (':

    1 decennium geleden
  • Inspires

    Ik vind het jammer dat je je verhaal stopt maar je nieuwe idee vind ik echt super. Ik stel me al zoveel vragen en ik kan niet wachten om het te lezen (: <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen