Kort maar krachtig :X
Vanavond PROMISE nieuwe upload! (shit zeg, ik ben m'n vorige belofte ook al niet nagekomen :(. vergeef me!)

Nicolai POV
Tot mijn opluchting krijg ik een sms’je van Sammy. Ze heeft nog aan me gedacht. God wat voelde ik me schuldig toen ik zomaar opstond en wegreed, zonder iets uit te leggen of iets te zeggen. Ik gun het haar en Chris natuurlijk, maar op dat moment werd het me even teveel. Dat ze dit stuurt betekent in ieder geval dat ze niet boos op me is, maar ik durfde haar niet eerder iets te sturen.. dat zou misschien raar overkomen. Hee Sammy! Het gaat goed met mij hoor! Met jou? Sorry dat ik niks meer heb laten horen, en sorry dat ik zomaar ben weggereden toen. Het spijt me. Ik vind het ook rot, maar zo te horen van Chris gaat het goed tussen jullie, dus het zal niet lang meer duren voordat ik je weer zie in Amsterdam denk ik hè ;). Tot snel!
Ik denk na over Sammy. Ze is ook zo lief en zorgzaam. Ik denk echt dat ze het oprecht meent en niet omdat ze zich misschien schuldig voelt. Christian mag maar blij zijn met een meisje als haar, maar gelukkig schijnt hij zich dat goed te realiseren.

Sammy POV
Als ik het sms’je van Nicolai lees krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Gelukkig reageert hij zo en is hij niet meer boos. Stel je voor dat ik hem ooit nog eens zou zien als het verder goed zou gaan met Chris.. dan zou t alleen maar raar zijn als ik niet met hem zou praten of het niet met hem zou kunnen vinden ineens.. Hij heeft in ieder geval goede hoop dat het goed gaat komen met Chris.. Ik heb zoveel zin om hem weer te zien! Misschien moet ik dan maar wat actie ondernemen. Ik stuur Chris een berichtje of hij zin heeft om misschien binnenkort weer wat te gaan drinken en of hij toevallig komende zondag na de wedstrijd daar tijd voor heeft. Bijna meteen krijg ik een berichtje terug: Hee! Jaa ik heb zondag tijd hoor! En zeker weten wil ik wat met je gaan doen! Zullen we bij de parkeerplaats achter de ArenA afspreken? Dan wacht ik je daar wel op oké? Doe maar een half uur na de wedstrijd dan kan ik je beter vinden! Meteen krijg ik kriebels in mijn buik. Hij wilt met me afspreken! Ik sms m’n zus wat de bedoeling is. Zij rijdt dan na dat half uur naar huis en Chris brengt mij naar huis. Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zo ver! Tevreden val ik in slaap.

Reageer (2)

  • MERTENS14

    snel verder!

    1 decennium geleden
  • Yestherday

    Superr!
    En sorry dat ik ook best wel lang niet meer gereageerd heb, ik miste een hoofdstukje en toen snapte ik er niks van, dus ben eerst alles op nieuw gaan lezen haha
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen